Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden bij gebruik onze websites

Hiermee stellen wij u in de gelegenheid om onze voorwaarden te lezen voordat u een boeking maakt op één van onze websites. Indien u gebruik maakt van onze sites voor het maken van een boeking gaat u tevens akkoord met onze voorwaarden.

Speciale aanbiedingen van uitjes en arrangementen bij hotels en oveerige accommodaties

Alle kamer prijzen, aanbiedingen, uitjes en arrangementen op de websites van Arrangementenweb zijn vrijblijvend en worden namens de accommodaties op onze websites gepubliceerd. Arrangementenweb biedt u de mogelijkheid om on-line of op een andere wijze gebruik te maken van één van de aanbiedingen van de accommodaties. U gaat dus indirect een overeenkomst aan met de door u geselecteerde accommodatie.

Privacy

Arrangementenweb respecteert en beschermt de privacy van alle gebruikers van de verschillende websites en zorgt er voor dat alle ( persoonlijke) gegevens vertrouwelijke en met de grootste zorg worden behandeld. Zie hiervoor ook ons privacy statement

Boekingen en reserveringen

Nadat u uw boeking heeft gemaakt ontvangt u van ons een e-mail met een bevestiging van de gemaakte boeking en hiermee is de boeking definitief. Op dat ogenblik is de boeking rechtsgeldig en zijn de voorwaarden van toepassing.

Er kunnen hotels zijn die nog geen boekingsmodule hebben geactiveerd via onze websites en hierdoor kan er op dat ogenblik alleen een boekingsaanvraag plaatsvinden. Dit wordt u ook bevestigd. Een reserveringsaanvraag of een informatieve aanvraag is geen boeking! Er is pas sprake van een boeking wanneer u een bevestiging hiervan heeft ontvangen ( zie hierboven). Aan aanvragen kunnen geen rechten worden ontleend. Het hotel heeft het recht om een reservering zonder opgave van reden te weigeren.

Annulering of no show

U kunt een boeking voor aankomstdatum annuleren. Bij een annulering binnen 48 uur voor aankomst dient u het volledige bedrag van uw verblijf te betalen! Ook bij een no show, dus zonder enige kennisgeving, bent u verplicht de volledige verblijfskosten te voldoen. Het hotel zal u hiervoor direct aanschrijven daar deze voorwaarden van toepassing zijn. Annuleringen dient u direct aan het hotel door te geven. Iedere accommodatie hanteert afwijkende annuleringsvoorwaarden welke u na uw boeking accepteert. U bent zelf verantwoordelijk voor eventuele annuleringskosten. Arrangementenweb kan hier nimmer voor aansprakelijk worden gesteld en zal hiervoor ook geen kosten accepteren.

Betaling en kosten

U ontvangt van Arrangementenweb een bevestiging van de gemaakte boeking met de gepubliceerde tarieven. Deze kosten dient u te voldoen bij de accommodatie/ hotel.

On-line boekingen via de websites van Arrangementenweb zijn kosteloos.

Uitgesloten van herroepingsrecht

Voor diensten waarbij een reservering van toepassing is( zoals vervoer, horeca en recreatie) geldt er geen bedenk termijn. Het herroepingsrecht is hier derhalve niet van toepassing. Dit betekent dat u geen gebruik kunt maken van het recht om de producten kosteloos binnen 14 dagen te retourneren. Bij een boeking via één van onze sites kunt u zich derhalve hier niet op beroepen. De voorwaarden van de betreffende accommodatie zijn van toepassing.

Leeftijd

Indien u een boeking maakt via één van de websites van Hoteltrips verklaart u minimaal de leeftijd van 16 jaar te hebben bereikt.

Aansprakelijkheid

Arrangementenweb streeft ernaar om de informatie op onze sites en in onze nieuws uitingen actueel te hebben en te houden. Deze afspraken hebben wij ook gemaakt met de deelnemende accommodaties. Arrangementenweb kan echter nimmer aansprakelijk worden gesteld voor enige vorm van directe, indirecte of incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van onze websites. Arrangementenweb kan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste informatie op één van haar websites.

Klachten en opmerkingen

Klachten betreffende het Hotel ( kamer/diner/service) kunt u het best ter plekke en tijdens of aan het eind van uw verblijf in het Hotel of bij de accommodatie melden. Dit stelt het hotel/ accommodatie ook in de gelegenheid om zaken te herstellen of te verbeteren, indien mogelijk. Arrangementenweb kan achteraf geen werk maken van uw klacht en vermeld dit ook niet op één van haar websites. Arrangementenweb kan hier ook geen verantwoordelijkheid voor dragen.

Beoordelingen van hotels kunt u desgewenst kwijt op gespecialiseerde websites met beoordelingen. Arrangementenweb heeft vooralsnog geen samenwerkingsverbanden met bepaalde beoordeling sites

Eventuele opmerkingen inzake een Hotel, accommodatie, uitjes, tips of opmerkingen over onze websites kunt u mailen aan;. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wijzigingen van onze voorwaarden

Arrangementenweb behoudt het recht om de voorwaarden te wijzigen. Wij verzoeken u derhalve om bij een volgend bezoek te controleren of er wijzigingen zijn doorgevoerd.

Contact en vragen

Heeft u verder nog vragen of heeft u specifieke wensen? Gelieve dan eerst te kijken bij ons overzicht van veelgestelde vragen . Daar vindt u waarschijnlijk het antwoord op uw vraag.

Copyright

Copyright Arrangementenweb. Alle rechten voorbehouden. Tenzij anders vermeld of overeengekomen mag niets van deze websites worden verspreid, gebruikt, misbruikt of worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Arrangementenweb.