Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Asperge arrangement

Resultaten 1 - 3 van 3
3-daags Asperge Arrangement Limburgse Peel

3-daags Asperge Arrangement Limburgse Peel

Tijdens het asperge-seizoen kunt u uiteraard weer gebruik maken van ons speciale asperge arrangement. Kom naar Limburg en geniet van het witte goud: de Limburgse asperge. Tijdens uw verblijf bij Hotel Asteria kunt u heerlijk fietsen in een van de prachtige natuurgebieden in de omgeving en uiteraard een bezoek brengen aan Nationaal Asperge- en champignon Museum de Locht. Bezoek het museum en leer alles over 'het witte goud'. (Boekbaar … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 157,50
Aantal dagen: 3
2-daags Asperge Arrangement hotel La Sonnerie

2-daags Asperge Arrangement hotel La Sonnerie

Kom genieten van het Asperge Seizoen (dit arrangement is boekbaar tot en met de maand juni. Op de dag van aankomst kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen asperge menu. Daarna kunt u tot rust komen in een van onze luxe hotelkamers. De volgende dag staat er een uitgebreid ontbijt buffet voor u klaar! Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 87,00
Aantal dagen: 2
3-Daags fijnproevers arrangement in Limburg

3-Daags fijnproevers arrangement in Limburg

Een 3-daags arrangement voor fijnproevers bij ons mooie hotel in Limburg! Parkhotel Horst is prachtig gelegen aan het meer in de Kasteelse Bossen. Bij mooi weer heeft u een prachtig uitzicht vanaf het terras. Culinair genieten van een heerlijk zesgangendiner in het teken van het seizoen, gratis gebruik van zwembad en wellness en twee comfortabele overnachtingen inclusief ontbijt maken dat u zich na afloop als herboren voelt! Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 189,50
Aantal dagen: 3

ASPERGE ARRANGEMENTEN

Genieten van een asperge arrangement, genieten van het witte goud die “asperge” heet. In de periode na de vorst beginnen grote groepen mensen alweer te denken aan asperges, wanneer zijn ze er weer? Heerlijk om er dan even tussenuit te gaan …….En in deze periode eten we natuurlijk Asperges.

Asperges, de koningin onder de groenten, het witte goud, elk jaar weer een inspiratie voor koks en een gewilde groente voor iedereen die van asperges houdt.

Asperge arrangementen online boeken? Boek uw asperge arrangement bij Arrangementenweb zonder boekingskosten.

Wij bieden naast hotels, accommodaties en vakantieparken in Nederland ook asperge arrangementen aan in Duitsland, België.

Misschien kent u het Arrangementenweb nog vanuit eerdere ervaringen. Wat is nu het grote verschil met vroeger bij het boeken van een arrangement? Arrangementenweb is nu een volwaardige boeking site geworden. U kunt hier alle asperge arrangementen online en offline boeken. Afrekenen doet u bij de accommodatie zelf en dat is wel zo handig.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een asperge arrangement. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo heeft u niet alleen een asperge arrangement maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel. Het team van Arrangementen web wenst u een fijn verblijf.