Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

veghel_arrangement_hotel_badkamer__1499191230_617
veghel_beauty__1499191230_167
veghel_arrangement_hotel__1499191230_842

2-daags Sleep Well arrangement in Fitland Veghel

Er even tussenuit met een sleep well arrangement bij Hampshire Fitland hotel Veghel in het mooie Brabant. Geniet van de vele extra's welke u worden aangeboden zoals een aantrekkelijke korting op de wellness boot in Mill. Zo kan dit aantrekkelijke geprijsde arrangement ook een beetje als beautyarrangement of wellnessarrangement doorgaan....

P.P.P.A.: € 59,50
Aantal dagen: 2 Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Er even tussenuit met een sleep well arrangement bij Hampshire Fitland hotel Veghel in het mooie Brabant. Geniet van de vele extra's welke u worden aangeboden zoals een aantrekkelijke korting op de wellness boot in Mill. Zo kan dit aantrekkelijke geprijsde arrangement ook een beetje als beautyarrangement doorgaan....

Dit hotel arrangement is als volgt samengesteld: 

  • 1 x overnachting
  • 1 x ontbijt
  • Entree wellness boot in Mill, slechts 15 autominuten

   

Genoemde arrangementsprijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag.

Arrangementsprijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting, exclusief toeristenbelasting. Prijzen gebaseerd op de standaard kamer tenzij anders vermeld.

Tijdens het reserveren is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een luxere kamer te boeken.

U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

In de nabije omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes te vinden die je meenemen door het adembenemende Brabantse Landschap. Het centrum van Veghel is gelegen op 10 min. loopafstand. Wil je op culinaire ontdekkingsreis? Kies dan voor  Restaurant Des Werelds Veghel.

✓  Gratis sporten bij Fitland Veghel op 5 minuten afstand
✓  Natuur
✓  Wandelen & Fietsen
✓  Centrale ligging
✓  Vergaderen

HOTEL VEGHEL – ONTDEK DE OMGEVING!

Hotel Veghel ligt op 10 min. loopafstand van CHV Noordkade, een voormalige mengvoederfabriek op het CHV industrieterrein, dat is omgetoverd tot creatieve ontmoetingsplek op het gebied van kunst, cultuur en food. Iedereen is hier van harte welkom om te komen leren, proeven en beleven. Hotel Veghel is tevens een perfect startpunt voor de talloze mooie wandelroutes en fietsroutes langs de omliggende kerkdorpen zoals Erp, Mariaheide, Zijtaart, etc. Wil je liever naar de grote stad? Dan ben je binnen 30 minuten in Eindhoven en Den Bosch.


Hotel Veghel ligt op 10 min. loopafstand van CHV Noordkade, een voormalige mengvoederfabriek op het CHV industrieterrein, dat is omgetoverd tot creatieve ontmoetingsplek en accommodatie op het gebied van kunst, cultuur en food. Iedereen is hier van harte welkom om te komen leren, proeven en beleven. Hotel Veghel is tevens een perfect startpunt voor de talloze mooie wandelroutes en fietsroutes langs de omliggende kerkdorpen zoals Erp, Mariaheide, Zijtaart, etc. Wil je liever naar de grote stad? Dan ben je binnen 30 minuten in Eindhoven en Den Bosch.

Faciliteiten:

  •  35 Kamers.
  • Gratis Wi-Fi.
  • Gratis sporten bij Fitland Veghel op 5 minuten afstand.
  • Natuur.
  • Wandelen & Fietsen.
  • Centrale ligging.
  • Vergaderen.

Stadhuisplein 3, 5461 KN Veghel