Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

wellness_raedthuys__1493967804_978
wellness2_raedhuys__1493967804_674
Wellness3_raedhuys__1493967804_677

2-daags Wellness & Beauty Arrangement Hotel Het Raedthuys

Laat u in de watten leggen in dit bijzondere historische vroegere stadhuis van stadhouder Frederik Hendrik *1584-1647) waarin thans ons hotel Het Raedthuys gevestigd is. Het hotel beschikt over diverse wellness faciliteiten zoals sauna, bubbelbad, stoomcabine, massaestoel en Ergoline zonnebank. Bij ons Wellness & Beauty arrangement is een 30 minuten durende gezichtsbehandeling inbegrepen.

P.P.P.A.: € 124,50
Aantal dagen: 2 Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Laat u in de watten leggen in dit bijzondere historische vroegere stadhuis van stadhouder Frederik Hendrik *1584-1647) waarin thans ons hotel Het Raedthuys gevestigd is. Het hotel beschikt over diverse wellness faciliteiten zoals sauna, bubbelbad, stoomcabine, massaestoel en Ergoline zonnebank. Bij ons Wellness & Beauty arrangement is een 30 minuten durende gezichtsbehandeling inbegrepen.

Dit Wellness & Beauty Arrangement is inclusief:

 • Aankomst op alle dagen
 • Fles water op de kamer
 • welkomstdrankje
 • Een uur prive gebruik van onze Wellness met scrubzout + een kop thee
 • 30 minuten gezichtsbehandeling "Microzone""
 • Handdoeken, slippers en badjassen zijn inbegrepen
 • Overnachting met ontbijt
 • Dagelijks een drie-gangen verrassingsmenu
 • Wandelroute Pluimpot en Sint-Maartensdijk   
 • Glossy Magazines voor Hem en Haar 

Genoemde arrangement prijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag.

Arrangement prijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting, exclusief eventuele toeristenbelasting. Prijzen gebaseerd op de standaard kamer tenzij anders vermeld.

Tijdens het reserveren is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een luxere kamer te boeken.


U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

 

 

 

 

Te zien en te doen in de omgeving

 • Solexverhuur Tholen
  Voor de oudere generatie is het een stukje jeugdsentiment en voor jongeren is het gewoon een prachtige ervaring. Lekker toeren op een ouderwetse Solex, met z’n tweetjes of met een hele groep. Solex Verhuur Tholen biedt een aantal leuke arrangementen aan om van uw Solexrit door de schitterende gemeente Tholen een gezellig dagje uit te maken.
 • Molen De Verwachting, Tholen
  De Verwachting is na restauratie in 2009 geopend voor publiek, deze is te bezichtigen van dinsdag t/m zaterdag, tevens zit er ook nog een winkeltje om o.a. bakproducten te kopen.
 • Bowling De Thoolse brug
  Ga de sportieve strijd aan met uw geliefde, vrienden, familie, collega’s!
 • Frisia rondvaarten
  Beleef de Oosterschelde met de Frisia Rondvaarten en wie weet spot u zelfs een zeehond!
 • Waterrijk Oesterdam
  Outdoor activiteiten zoals: buggy rijden, paintball, stormbaan enz. te boeken als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, kinderfeestjes
 • Escape room The Classroom, Scherpenisse
  Ontsnap uit het klaslokaal, voor jong en oud! Boekbaar vanaf 2 personen.
 • Escape room The Gate, Bergen op Zoom
  Ga de uitdaging en ontsnap binnen 60 minuten uit de vergeten cel.
 • Vissen op de Oosterschelde

Streekmuseum De Meestoof
Een uitstapje naar Streekmuseum De Meestoof in het voormalige gemeentehuis van Sint-Annaland is de moeite waard. Het museum illustreert de geschiedenis en cultuur van de dorpen op de eilanden Tholen en Sint Philipsland. Hoe leefden de mensen vroeger en waar werkten ze? Hoe gingen ze gekleed? Werkten ambachtslieden als de wagenmaker, de timmerman, de schilder en de smid samen? Veel van het culturele erfgoed op Tholen en St.-Philipsland is in het museum verenigd. In de loop der jaren is het hoofdgebouw uitgebreid met drie schuren en een Noorse woning. Er zijn diverse kerncollecties zoals meekrapteelt, keramiek (met name van Chris Lanooy), onderwijs, merklappen, beroepen en ambachten en visserij. Tevens is er een unieke verzameling Thoolse mutsen en sieraden. De kracht van het museum ligt in de wisselende exposities.

Wandelen en fietsen
Op Tholen kan men heerlijk flaneren langs het water of in de polder. Wellicht nog mooier dan wandelend, is het ontdekken van Tholen op de fiets. Het is fantastisch om al fietsend de sfeer van de schilderachtige stadjes en de pittoreske dorpjes te ontdekken. Het tiental woonkernen is verspreid over een uitgestrekt agrarisch gebied. Tholen kenmerkt zich door rust, ruimte en natuur. Door het panoramische landschap wordt men getrakteerd op schitterende vergezichten met aan de horizon akkerlanden die overlopen in natuurgebieden.

Oesterij, Yerseke
Bij de Oesterij kunt u een kijkje nemen hoe het er in onze sector aan toegaat waarbij u natuurlijk ook kunt genieten van verse Zeeuwse delicatessen in onze proeverij. Tijdens uw bezoek heeft u een prachtig en uniek uitzicht over de historische oesterputten en de Oosterschelde. Veel van onze verse producten kunt u ook meenemen vanuit onze shop voor thuis.

Kruidentuin ’t Kruytje
In 2000 is onze kruidentuin gestart met ongeveer 35 keukenkruiden waar de campinggasten gebruik van mochten maken. In de afgelopen 15 jaar is de kruidentuin door ervaring en opgedane kennis uitgegroeid tot een volwaardige kruidentuin en zeker een bezoek waard.
Momenteel zijn er zo’n 500 in- en uitheemse keuken- en medicinale kruiden, 50 verschillende soorten vergeten groeten, denk aan boomspinazie, abc- en ijskruid en een 50 tal exotische planten, bijvoorbeeld Afrikaanse lelies, een amandel- en kakiboom te bewonderen.
U kunt diverse soorten keukenkruiden proeven tijdens de rondleiding.

 • Theetuin de Weele, Oud-Vossemeer
 • Huys van Roosevelt, Oud-Vossemeer
 • Openlucht zwembad, Sint-Maartensdijk (alleen geopend in het seizoen)
 • Rondje met het Pontje (oversteek van Gorishoek naar Wemeldinge of Gorishoek naar Yerseke.
  Vaarperiode in juli en augustus van maandag t/m vrijdag)

Hotel Raedthuys Restaurant & Suites in Zeeland, Sint Maartensdijk op het eiland Tholen, biedt luxe en stijl in een schilderachtige omgeving met volop watersportmogelijkheden. Het viersterren hotel in zeeland is uniek gelegen in de Zuidwestelijke Delta, vlakbij Nationaal Park Oosterschelde, op een steenworp afstand van Bergen op Zoom en met gemakkelijk aan te rijden wereldsteden als Antwerpen en Rotterdam.

De bijzondere combinatie van kwaliteit en intieme sfeer in Hotel Het Raedthuys is hartverwarmend. Het betreft een veelzijdige locatie waar men onder één dak heerlijk kan eten en drinken, feesten, comfortabel overnachten, vergaderen, sporten en relaxen. Het Raedthuys, gesitueerd in het voormalige gemeentehuis van Sint Maartensdijk, straalt een en al nostalgie uit. In het hele pand zijn er kunstschatten te bewonderen, met onder andere meubilair en schilderijen uit de zestiende en de zeventiende eeuw.

Faciliteiten:

 • De tien met Koninklijke namen opgesierde hotelkamers, zijn vrijwel allemaal suites. 
 • Daarnaast mogen ook de vijf ruim ingerichte hotelappartementen er zijn.
 • Het Raedthuys is een fraaie mix van historie en moderne faciliteiten. Enerzijds zijn er historische vergaderruimtes, zoals de oude raadzaal en burgemeesterskamer. 
 • Anderzijds zijn er de modernste faciliteiten, met onder andere een prachtig fitness/wellnesscomplex en overal gratis wifi.

Markt 2, 4695 CE Sint-Maartensdijk