Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

tummersgolf2__1537882099_223
hoteltummers1__1537964545_497
tummersgolf__1537882098_867
tummersbar__1536860336_959
tummersgolf3__1537882099_235
tummerslounge__1537882099_646

3-Daags luxe golfarrangement Limburg

Dit 3 daags Golf arrangement is heerlijk om er lekker even tussen uit te gaan met wat vrienden/ vriendinnen of collega's. Een compleet golfarrangement met keuze uit verschillende prachtige golfbanen in Limburg. Bovendien heeft deze accommodatie net even wat meer ervaring op het gebied van golf maar wat wil je, de gezellige eigenaresse speelt het spelletje ook! Kom lekker golfen in Limburg en geniet van al het lekkers....


P.P.P.A.: € 247,50
Aantal dagen: 3 Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Dit 3 daags Golf arrangement is heerlijk om er lekker even tussen uit te gaan met wat vrienden/ vriendinnen of collega's. Een compleet golfarrangement met keuze uit verschillende prachtige golfbanen in Limburg. Bovendien heeft deze accommodatie net even wat meer ervaring op het gebied van golf maar wat wil je, de gezellige eigenaresse speelt het spelletje ook! Kom lekker golfen in Limburg en geniet van al het lekkers....

Het golfarrangement is als volgt samengesteld:

  •  2 x overnachting
  •  2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  •  2 x culinair 3-gangen diner in ons sfeervolle restaurant
  •  1 x greenfee 18 holes op een golfbaan naar keuze. U kunt dit aangeven tijdens de online boeking of ons een mail sturen.

(Golfbaan naar keuze)

- Golf & Country Club Hoenshuis Voerendaal
- International Golf Maastricht
- Rijk van Margraten
- De Zuid-Limburgse Golf & CountryClub Wittem
- Golfclub Brunssummerheide
- Golf & Country Club Henri Chapelle
- Haus Kambach Golf Eschweiler

 

Aanvullende informatie:

Internet:
U kunt in het gehele hotel, inclusief de Wellness Residence, gratis gebruik maken van WIFI.

Arrangementprijs:
De genoemde prijzen bij arrangementen zijn per persoon, op basis van tweepersoonskamer bezetting. De éénpersoonstoeslag bedraagt € 30,- per persoon per nacht.

Parkeren:

Achter het hotel bevindt zich een, met camera bewaakte, parkeerplaats. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per auto per nacht. Daarnaast beschikt het hotel ook over een, met camera bewaakte, parkeergarage. Hiervoor bedragen de kosten € 10,00 per auto per nacht.

 

Genoemde arrangementsprijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag.

Arrangementsprijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting, exclusief toeristenbelasting. Prijzen gebaseerd op de standaard kamer tenzij anders vermeld.

Tijdens het reserveren is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een luxere kamer te boeken.

Kamerprijzen en arrangementen zijn exclusief de toeristenbelasting
à € 1,80 per persoon per nacht. Vanaf 1 januari 2019 zal de toeristenbelasting € 2,00 per persoon per nacht bedragen.

U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

 

Hotel & Restaurant Tummers**** is centraal gelegen in de Euregio. Hier kunt u ook heerlijk golfen

Of u nu komt voor een bezoek aan het historische Valkenburg, shoppen in Maastricht, ontspannen bij Thermae 2000 of een bezoek aan één van de unieke attracties in onze regio, zoals o.a. SnowWorld, GaiaZoo en Mondo Verde. Vanuit het hotel bent u in ongeveer 15 minuten op uw bestemming!

Tegenover het hotel ligt het oudste, nog bestaande stationnetje van Nederland. Hier is tevens onze brasserie en vergader- & feestlocatie gevestigd. De trein vertrekt, meerdere keren per uur, in de richting van Maastricht en Heerlen/Aken. Voor de unieke ervaring kunt u tevens een rit maken met de nostalgische stoomtrein van 'ZLSM'.

Voor de fietsliefhebbers is het Zuid-Limburgse Heuvelland een ware belevenis.

 


Hartelijk welkom bij Hotel & Restaurant Tummers****, hét Golf- en Wellness hotel in de gezellige toeristenstad in het Zuid-Limburgse heuvelland. Een familiehotel met een gastvrije geschiedenis van meer dan 80 jaar, met oog voor detail en individuele aandacht. Het hotel is markant gelegen tegenover het oudste, nog bestaande station van Nederland. Door de ligging van deze accommodatie zijn zij uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

Reist u met eigen vervoer, dan bevindt zich achter het hotel een, met camera bewaakte, parkeerplaats. Daarnaast beschikt het hotel ook over een, met camera bewaakte, parkeergarage. Van beide parkeermogelijkheden kunt u, tegen betaling, gebruik maken.

Als gast kunt u, in het gehele hotel, gebruik maken van gratis WIFI. Markant gelegen tegenover het oudste, nog bestaande stationnetje van Nederland, op slechts 5 wandelminuten van het toeristische centrum van Valkenburg aan de Geul, in het heuvelachtige Zuid-Limburg.

Het restaurant wordt aangeraden door Guide Michelin en is wederom bekroond met een Michelin Bib Gourmand. U geniet hier van de verfijnde Franse keuken en streekeigen producten. Hotel Tummers beschikt over 34 hotelkamers, verdeeld in diverse kamercategorieën.

Hotel & Restaurant Tummers te Valkenburg omvat in totaal 34 hotelkamers. Deze zijn onder te verdelen in:

  • 22 standaard kamers
  • 1 familiekamer
  • 4 luxe kamers
  • een romantische Torensuite
  • 4 luxe Wellness Suites
  • 2 luxe Wellness Appartementen

Stationsstraat 21, 6301 EZ Valkenburg aan de Geul