Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Westerlee7__1519305375_1
Westerlee5__1519304995_364
Westerlee10__1519305376_369
Westerlee11__1519305376_939
Westerlee9__1519305376_456
Westerlee1__1519304995_950
Westerlee2__1519304995_254
Westerlee4__1519304995_832

2-Daags Paasarrangement Hotel Resort Landgoed Westerlee

Vier Pasen dit jaar eens op een luxe manier in deze prachtige accommodatie: Hotel Resort Landgoed Westerlee in Groningen.
Wij hebben voor u een riant 2-daags Paas arrangement samen gesteld. Wat dacht u van een kamer met Kingsize bed en jacuzzi? Boek nog snel dit leuke arrangement en ga er even lekker tussenuit met Pasen.

P.P.P.A.: € 84,50
Aantal dagen: 2 Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

De Paasarrangementen voor 2019 zijn nog niet online. Zodra dit het geval is, zullen wij de arrangementen updaten. 

Sneller dan u denkt is het weer Pasen! Vier Pasen dit jaar eens op een luxe manier in deze prachtige accommodatie: Hotel Resort Landgoed Westerlee in Groningen. 
Wij hebben voor u een riant 2-daags Paas arrangement samen gesteld. Wat dacht u van een kamer met Kingsize bed en jacuzzi? Boek nog snel dit leuke arrangement en ga er even lekker tussenuit met Pasen.

Paasarrangement 2017:

Dit Paas arrangement bestaat uit:

 
 • 1 x overnachitng in luxe kamer met kingsize bed en 2-persoons Jacuzzi
 • 1 x een heerlijk ontbijt
 • 1 x 3-gangen diner in de brasserie
 

 

Genoemde arrangementsprijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag.

Arrangementsprijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting, exclusief toeristenbelasting. Prijzen gebaseerd op de standaard kamer tenzij anders vermeld.

Tijdens het reserveren is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een luxere kamer te boeken.


U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

 

Welkom op Landgoed Westerlee  

In het oosten van Groningen, in het prachtige Oldambt, ligt Landgoed Westerlee.  25 minuten van de stad Groningen en te midden van een schitterend onontdekt stukje Nederland. Landgoed Westerlee is gevestigd in een voormalige Heerenboerderij. De vroegere schuur van de boerderij uit 1910 herbergt onder de karakteristieke balken schitterend ingerichte hotelkamers. Landgoed Westerlee beschikt over klassieke luxe kamers welke zijn voorzien van alle comfort om u een ontspannen verblijf te verzorgen.  Achter de Heerenboerderij staat het voormalig koetshuis wat is omgetoverd tot een romantisch bruidshuis. Voor een lunch of diner beschikt Landgoed Westerlee over restaurant de Parelvisser of de Brasserie van het Landgoed, een bar met lounge waar u een heerlijk kopje koffie kunt drinken, meerdere terrassen en meerdere multifunctionele ruimtes voor een prive of zakelijke bijeenkomst.

Beleefroute | Slag bij Heiligerlee | de Garst  

De Slag bij Heiligerlee is ook buiten te beleven. Er zijn twee leuke, avontuurlijke en met bijzondere routepalen gemarkeerde wandelroutes aangelegd. Ze voeren door de mooie natuurgebieden De Hoogte (Heiligerlee) en De Garst (Westerlee), waar de strijd in 1568 plaatsvond. Tijdens de route ontdekken wandelaars het landschap, vinden sporen van het verleden en stuiten op bijzondere ‘beleefplekken’. De route is geschikt voor kinderen, scholen, gezinnen, toeristen, wandelaars; kortom voor iedereen. Bij de route hoort een mooi vormgegeven routeboekje en een wandelapp met extra informatie, waarmee ook kinderen spelenderwijs leren over het gebied. Tammo en Trijntje, kinderen uit de streek, nemen je daarin mee naar de tijd van de slag. Door enkele bijzondere ontmoetingen onderweg ontdek je hoe het leven destijds was en hoe het landschap bijdroeg aan de historische overwinning van het Staatse leger op de Spanjaarden. Reis via de tijdpoort naar 23 mei 1568, de dag waarop hier vlakbij de Slag bij Heiligerlee heeft plaatsgevonden. Het is zo'n mooie dag vandaag! Gewoon een rondje door het gebied de Garst. 

Blauwestad | Oldambtmeer  

Wie dacht dat Groningen niets te bieden heeft op het gebied van watersport, die heeft het mis. Steeds meer toervaarttoeristen weten de weg naar de Groningse wateren te vinden. De provincie investeert miljoenen in de infrastructuur, waarvan het Oldambtmeer in Blauwestad één van de bekendste is.  Blauwestad telt twee zandstranden met veilige zwemzones: Strand Zuid aan de zuidkant en in het noorden is er een strand in Midwolda

De Dollard route  

Een ongerept natuurgebied van kwelder en droogvallend wad, doorsneden door geulen. Domein van talloze wad- en watervogels. De Dollard is onderdeel van de Waddenzee, een van de grootste en mooiste natuurgebieden van Europa. De Dollard is vooral uniek door de ontmoeting van zout en zoet. Zout zeewater mengt zich met zoet water uit de Eems en de Westerwoldse Aa. In het brakke getijdenlandschap voelen planten als de zeeaster en vogels als de kluut zich bij uitstek thuis. De kwelders en het wad zijn beschermd natuurgebied. Een groot deel hiervan is in beheer bij Het Groninger Landschap.

Museum Slag bij Heiligerlee  

De Slag bij Heiligerlee is diep in ons collectieve geheugen gegrift. Op 23 mei 1568 wist een klein leger onder leiding van de graven Lodewijk en Adolf, de jongere broers van Willem van Oranje, de Spanjaarden een gevoelige nederlaag toe te brengen. De Slag werd hierdoor bekend als het begin van de Tachtigjarige Oorlog. In het museum staat de ontdekking naar de (on)waarheden over deze Slag centraal. Met behulp van een film en een wandvullende presentatie wordt de bezoeker uitgedaagd zelf op zoek te gaan naar de betekenis van de Slag.

Klokkengieterijmuseum Heiligerlee  

Het museum is gevestigd in de voormalige Klokkengieterij van de gebroeders van Bergen. Deze vestiging van het bedrijf werd geopend in 1862, onder de naam St Paulinus. Er werden in het begin voornamelijk luidklokken gegoten voor met name kerktorens in heel Nederland. Eind jaren dertig ging het bedrijf  zich toeleggen op het fabriceren van carillons. Om dit nieuwe product in de schijnwerpers te plaatsen, werd in 1942 een klokkentoren met een carillon aan de voorzijde van de klokkengieterij aangebouwd. Na de Tweede Wereldoorlog legde het bedrijf zich meer toe op het maken van brandweerbenodigdheden. In 1980 ging het bedrijf failliet. Sinds 1987 is in het gerestaureerde bedrijfspand het klokkengieterijmuseum gevestigd. In 2013 is het museum opnieuw ingericht.


Hotel Resort Landgoed Westerlee beschikt over 15 luxe kamers, alle voorzien van een luxe badkamer met dubbele jacuzzi, een kingsize bed, flatscreen tv, minibar, kluisje en hifi - set.

Luxe kamers
Het hotel beschikt over 14 luxe suites gelegen in de herenboederij met uitzicht op de landerijen. 

Bruidshuisje
Het hotel beschikt over een bruidshuisje, deze is gelegen achter de herenboederij aan een prieelterras. Dit is het voormailge koetshuis van de herenboerderij.

Alle kamers van Hotel Resort Landgoed Westerlee zijn voorzien van alle luxe:

 • Een kingsize bed.
 • Een luxe badkamer met dubbele jacuzzi op elke kamer aanwezig.
 • Flat screen T.V.
 • Draadloze telefoon.
 • WiFi.
 • Hifi-Set.
 • Minibar en kluisje.
 • Airconditioning.

Bovendien kunnen alle hotelgasten gratis gebruik maken van de sauna & verwarmd buitenzwembad, badjassen, handdoeken (tijdens de wintermaanden is het buitenzwembad gesloten).


Hoofdweg 67, 9678 PH Westerlee