Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

westerleekamer__1509702307_32
Hotel-Resort-Landgoed-Westerlee-c
westerleejaccuzi__1509702306_150
Oud-en-nieuw-f64

3-Daags Oud en Nieuw arrangement Landgoed Westerlee

Landgoed Westerlee in het oosten van de provincie Groningen is gevestigd in een voormalige Heerenboerderij. Om het jaar goed af te sluiten kiest u met dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement voor een overnachting op Gronings mooiste Landgoed. Een prachtige locatie om dit jaar Oud en Nieuw te vieren. De vroegere schuur van de boerderij uit 1910 herbergt onder de karakteristieke balken schitterend ingerichte hotelkamers met kingsize bed en tweepersoons jacuzzi.

Is dit arrangement inmiddels volgeboekt? Neem gerust contact op met Arrangementenweb via de "Mail ons button" zodat wij u wellicht kunnen assisteren met het vinden van een vergelijkbaar arrangement.

P.P.P.A.: € 159,50
Aantal dagen: 3 Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Landgoed Westerlee in het oosten van de provincie Groningen is gevestigd in een voormalige Heerenboerderij. Om het jaar goed af te sluiten kiest u met dit 3-daags Oud en Nieuw arrangement voor een overnachting op Gronings mooiste Landgoed. Een prachtige locatie om dit jaar Oud en Nieuw te vieren. De vroegere schuur van de boerderij uit 1910 herbergt onder de karakteristieke balken schitterend ingerichte hotelkamers met kingsize bed en tweepersoons jacuzzi. Laat u culinair verwennen door onze chef-kok met een 4-gangen menu in brasserie De Gouden Graanschuur.
 
Ons 3-daags oud en nieuw arrangement 2017-2018 is als volgt samengesteld:
 •  2 x overnachting in een luxe kamer inclusief 1 x 4 gangen diner en ontbijt
 • om klokslag 00.00 uur een glas bubbels en oliebollen om op het nieuwe jaar te toosten
 •  deze overnachting is compleet met kingsize bed, en tweepersoons jacuzzi.
 •  inclusief uitgebreid ontbijtbuffet in onze brasserie

 

 • Let op! Genoemde prijs van Euro 159,50 p.p. is de vanaf prijs!  

 

Genoemde arrangement prijzen kunnen variëren afhankelijk van mogelijkheid andere aankomstdag.

Arrangement prijzen gebaseerd op een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting, exclusief eventuele toeristenbelasting. Prijzen gebaseerd op de standaard kamer tenzij anders vermeld.

Tijdens het reserveren is er de mogelijkheid om tegen een kleine meerprijs een luxere kamer te boeken.


U kunt de arrangementen online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

Tips voor de omgeving: 

Beleefroute | Slag bij Heiligerlee | de Garst  

De Slag bij Heiligerlee is ook buiten te beleven. Er zijn twee leuke, avontuurlijke en met bijzondere routepalen gemarkeerde wandelroutes aangelegd. Ze voeren door de mooie natuurgebieden De Hoogte (Heiligerlee) en De Garst (Westerlee), waar de strijd in 1568 plaatsvond. Tijdens de route ontdekken wandelaars het landschap, vinden sporen van het verleden en stuiten op bijzondere ‘beleefplekken’. De route is geschikt voor kinderen, scholen, gezinnen, toeristen, wandelaars; kortom voor iedereen. Bij de route hoort een mooi vormgegeven routeboekje en een wandelapp met extra informatie, waarmee ook kinderen spelenderwijs leren over het gebied. Tammo en Trijntje, kinderen uit de streek, nemen je daarin mee naar de tijd van de slag. Door enkele bijzondere ontmoetingen onderweg ontdek je hoe het leven destijds was en hoe het landschap bijdroeg aan de historische overwinning van het Staatse leger op de Spanjaarden. Reis via de tijdpoort naar 23 mei 1568, de dag waarop hier vlakbij de Slag bij Heiligerlee heeft plaatsgevonden. Het is zo'n mooie dag vandaag! Gewoon een rondje door het gebied de Garst. Zin om mee te gaan? Download deze gratis App.

Blauwestad | Oldambtmeer  

Wie dacht dat Groningen niets te bieden heeft op het gebied van watersport, die heeft het mis. Steeds meer toervaarttoeristen weten de weg naar de Groningse wateren te vinden. De provincie investeert miljoenen in de infrastructuur, waarvan het Oldambtmeer in Blauwestad één van de bekendste is.  Blauwestad telt twee zandstranden met veilige zwemzones: Strand Zuid aan de zuidkant en in het noorden is er een strand in Midwolde.

De Dollard route  

  Een ongerept natuurgebied van kwelder en droogvallend wad, doorsneden door geulen. Domein van talloze wad- en watervogels. De Dollard is onderdeel van de Waddenzee, een van de grootste en mooiste natuurgebieden van Europa. De Dollard is vooral uniek door de ontmoeting van zout en zoet. Zout zeewater mengt zich met zoet water uit de Eems en de Westerwoldse Aa. In het brakke getijdenlandschap voelen planten als de zeeaster en vogels als de kluut zich bij uitstek thuis. De kwelders en het wad zijn beschermd natuurgebied. Een groot deel hiervan is in beheer bij Het Groninger Landschap.

Museum Slag bij Heiligerlee  

De Slag bij Heiligerlee is diep in ons collectieve geheugen gegrift. Op 23 mei 1568 wist een klein leger onder leiding van de graven Lodewijk en Adolf, de jongere broers van Willem van Oranje, de Spanjaarden een gevoelige nederlaag toe te brengen. De Slag werd hierdoor bekend als het begin van de Tachtigjarige Oorlog. In het museum staat de ontdekking naar de (on)waarheden over deze Slag centraal. Met behulp van een film en een wandvullende presentatie wordt de bezoeker uitgedaagd zelf op zoek te gaan naar de betekenis van de Slag.

Klokkengieterijmuseum Heiligerlee  

Het museum is gevestigd in de voormalige Klokkengieterij van de gebroeders van Bergen. Deze vestiging van het bedrijf werd geopend in 1862, onder de naam St Paulinus. Er werden in het begin voornamelijk luidklokken gegoten voor met name kerktorens in heel Nederland. Eind jaren dertig ging het bedrijf  zich toeleggen op het fabriceren van carillons. Om dit nieuwe product in de schijnwerpers te plaatsen, werd in 1942 een klokkentoren met een carillon aan de voorzijde van de klokkengieterij aangebouwd. Na de Tweede Wereldoorlog legde het bedrijf zich meer toe op het maken van brandweerbenodigdheden. In 1980 ging het bedrijf failliet. Sinds 1987 is in het gerestaureerde bedrijfspand het klokkengieterijmuseum gevestigd. In 2013 is het museum opnieuw ingericht.

 


Hotel Resort Landgoed Westerlee beschikt over 15 luxe kamers, alle voorzien van een luxe badkamer met dubbele jacuzzi, een kingsize bed, flatscreen tv, minibar, kluisje en hifi - set.

Luxe kamers
Het hotel beschikt over 14 luxe suites gelegen in de herenboederij met uitzicht op de landerijen. 

Bruidshuisje
Het hotel beschikt over een bruidshuisje, deze is gelegen achter de herenboederij aan een prieelterras. Dit is het voormailge koetshuis van de herenboerderij.

Alle kamers van Hotel Resort Landgoed Westerlee zijn voorzien van alle luxe:

 • Een kingsize bed.
 • Een luxe badkamer met dubbele jacuzzi op elke kamer aanwezig.
 • Flat screen T.V.
 • Draadloze telefoon.
 • WiFi.
 • Hifi-Set.
 • Minibar en kluisje.
 • Airconditioning.

Bovendien kunnen alle hotelgasten gratis gebruik maken van de sauna & verwarmd buitenzwembad, badjassen, handdoeken (tijdens de wintermaanden is het buitenzwembad gesloten).


Hoofdweg 67, 9678 PH Westerlee