Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

High wine arrangement

Resultaten 1 - 2 van 2
3-daags High Wine arrangement Villa Vennendal

3-daags High Wine arrangement Villa Vennendal

Een 3-daags High Wine arrangement op de Veluwe bij hotel Villa Vennendal aan de rand van kunstenaarsdorp Nunspeet. Ontspannen en genieten van de faciliteiten van dit luxe hotel midden in de bossen. In combinatie met uw verblijf hebben wij een prachtig High Wine arrangement samengesteld. Na een actieve dag heerlijk bijkomen bij de open haard of op het terras met een goed glas wijn en heerlijke warme en koude culinaire hapjes. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 109,00
Aantal dagen: 3
High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

Iets te vieren? Bijkletsen met vrienden, familie of collega’s? Gezellig een glas wijn drinken met lekkere hapjes? Als variatie op de high tea stellen wij de High Wine voor. Rond borreltijd komen de glazen wijn in combinatie met lekkere hapjes op tafel. High Wine verovert Nederland . Ook bij Hotel Restaurant la Sonnerie gaat deze trend niet onopgemerkt voorbij. Wij organiseren ieder weekend een High Wine waarbij u de smaaksensaties … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 27,50
Aantal dagen: 1 dagdeel

HIGH WINE ARRANGEMENT

Op deze pagina van Arrangementenweb vindt u high wine arrangementen met overnachtingen. Dus geeen BOB nodig dan toch?

Zoekt u een high wine arrangement zonder overnachting? Bezoek dan onze websites van high wines met een overzicht van arrangementen voor een leuk dagje uit. Bovendien kunt u ook desgewenst nog een andere activiteit in de buurt bijboeken.

Een High Tea of High Wine is pure verwennerij! Neem plaats aan een prachtig versierde tafel en geniet samen met uw familie, vriendinnen of vrienden ontspannen van allerlei zoetige en hartige lekkernijen. Bij een High Tea proeft u geurende en exotische theesoorten, terwijl u bij een High Wine kunt proosten met een heerlijk glas rode, witte wijn of prosecco. En bij een arrangement MET een overnachting misschien wel een glaasje meer……waarom niet?

De arrangementen zijn inclusief een overnachting, zodat u nog genoeg tijd heeft voor andere activiteiten en om uw bestemming te verkennen.

Klik hier voor een high wine arrangement zonder een overnachting voor een leuk dagje uit

Misschien kent u het Arrangementenweb nog vanuit eerdere ervaringen. Wat is nu het grote verschil vanaf NU met vroeger bij het boeken van een arrangement? Arrangementenweb is nu een volwaardige boeking site geworden. U kunt hier alle high wine arrangementen online en offline boeken. Afrekenen doet u bij de accommodatie zelf en dat is wel zo handig.

Bij het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een high wine arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk high wine arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw overige uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een high wine hotel arrangement maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel. Makkelijk toch?

Een arrangement in een bepaalde periode of thema? Selecteer dan in het linker menu het specifieke thema met het aantal dagen. U kunt er ook op prijs selecteren en dat is wel zo makkelijk.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Wij wensen u in ieder geval een leuk en gezellig uitje!