Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Kasteelarrangement

Resultaten 1 - 3 van 3
3-Daags kerstarrangement 2017 Kasteel-Hotel-Coevorden

3-Daags kerstarrangement 2017 Kasteel-Hotel-Coevorden

Beleef de Kerstdagen eens in ons sfeervolle viersterren hotel gevestigd in een authentiek kasteel in het centrum van het oude vestingsstadje Coevorden. Geniet met familie en vrienden van ons zorgvuldig samengesteld 3-daags Kerst arrangement te boeken op 24 en 25 december. Tijdens de kerstdagen uitgebreid de omgeving verkennen of juist in luxe de kerstdagen doorbrengen in ons sfeervolle hotel? hoe u de dagen ook wenst door te brengen, … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 178,00
Aantal dagen: 3
2-Daags kerstarrangement 2017 Kasteel Hotel Coevorden

2-Daags kerstarrangement 2017 Kasteel Hotel Coevorden

Beleef de Kerstdagen eens in ons sfeervolle viersterren hotel gevestigd in een authentiek kasteel in het centrum van het oude vestingsstadje Coevorden. Geniet met familie en vrienden van ons zorgvuldig samengesteld 2-daags Kerst arrangement, te boeken op 25 en 26 december. Tijdens de kerstdagen uitgebreid de omgeving verkennen of juist in luxe de kerstdagen doorbrengen in ons sfeervolle hotel? hoe u de dagen ook wenst door te brengen, … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 99,00
Aantal dagen: 2
3-Daags oud & nieuw arrangement 2017 Hotel Kasteel Coevorden

3-Daags oud & nieuw arrangement 2017 Hotel Kasteel Coevorden

Oud en nieuw vieren met familie en vrienden in Drenthe? Waar kan je dat beter doen dan in Hotel Kasteel Coevorden? Kasteel Coevorden is een luxueus en sfeervol viersterren hotel in het centrum van het oude vestingstadje. Met dit 3-daags arrangement geniet u van culinaire diners, comfortabele overnachtingen inclusief ontbijt en het gezellig samen toosten op het nieuwe jaar met champagne en oliebollen. U sluit dit arrangement in stijl af … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 198,00
Aantal dagen: 3

KASTEEL ARRANGEMENTEN

Een kasteelarrangement online boeken bij het Arrangementenweb? GEEN BOEKINGSKOSTEN.

Misschien kent u het Arrangementenweb nog vanuit eerdere ervaringen. Wat is nu het grote verschil vanaf NU met vroeger bij het boeken van een arrangement? Arrangementenweb is nu een volwaardige boeking site geworden. U kunt hier alle kasteelarrangementen online en offline boeken. Afrekenen doet u bij de accommodatie zelf en dat is wel zo handig.

Bij het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een kasteelarrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk kasteelarrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie, het kasteel, waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Musea? Andere leuke off culturele activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een kasteelarrangement maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel. Makkelijk toch?

Ook uw valentijn of romantisch uitje kunt u in een kasteel beleven met vaak een arrangement met een culinair tintje. Zo vindt u dus mogelijk accommodaties terug in 4 categorieën van het Arrangementenweb omdat deze arrangementen hand in hand kunnen gaan.

En zelfs dan heeft u de mogelijkheid tot het kiezen van een regio waar u wilt verblijven. Aan de kust, op de Veluwe, in de natuur of toch langs leuke dorpjes ergens in Limburg? Bekijk de arrangementen op uw gemak.

Overnachten in een kasteel hoeft niet duur te zijn! Veel mensen denken nog steeds dat overnachten in een kasteel er duur is en dit is zeker niet altijd waar! Arrangementenweb heeft een aantal leuke kasteelarrangementen voor u op een rijtje gezet. Bekijk ze op uw gemak en boek ZONDER BOEKINGSKOSTEN uw arrangement.

Er zijn in Nederland maar ook in België veel mooie kastelen die vroeger enkel door de adel werden bewoond. Tegenwoordig zijn deze gelukkig omgetoverd tot aantrekkelijke accommodaties. Verder zijn deze kastelen en/of landhuizen ook voorzien van alle luxe die je je maar kunt wensen zoals sauna’s, bubbelbaden en vaak een prachtige kasteeltuin.

Beleef een actieve midweek of een romantisch weekend in een landhuis of kasteel.

Het Arrangementenweb wenst u een ontspannen, culinair en aangenaam verblijf toe.