Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Museum arrangement

Resultaten 1 - 4 van 4
5-Daags Landgoedgevoel arrangement Villa Vennendal

5-Daags Landgoedgevoel arrangement Villa Vennendal

Met dit 5-daagse Landgoedgevoel arrangement geniet u 5 dagen lang van een korte vakantie. Ontdek de prachtige omgeving, maak een mooie wandeling of fietstocht over de Veluwe om vervolgens te ontspannen in het hotel. Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, zoals het tropisch binnenzwembad en de sauna. Kom helemaal tot rust en geniet van de gastvrijheid van hotel Villa Vennendal. Wij zullen er alles aan doen om … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 211,50
Aantal dagen: 5
4- Daags Landgoedgevoel arrangement Villa Vennendal

4- Daags Landgoedgevoel arrangement Villa Vennendal

Hoe kun je het "landgoedgevoel" beter ervaren dan bij ons prachtige Landgoedhotel Villa Vennendal. Met dit Langgoedgevoel arrangement geniet u maar liefst 4 dagen van de vele faciliteiten van ons hotel! Een heerlijk 3-gangen diner en 's ochtends een luxe ontbijtbuffet om energiek aan uw fiets of wandeltocht door de prachtige natuur te kunnen beginnen. Onze gastvrije medewerkers zullen er alles aan doen om er een verblijf van te … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 163,50
Aantal dagen: 4
3-Daags Landgoedgevoel arrangement Villa Vennendal

3-Daags Landgoedgevoel arrangement Villa Vennendal

Met dit Landgoedgevoel arrangement geniet u 3 dagen lang van een korte vakantie. Ontdek de prachtige omgeving, maak een mooie wandeling of fietstocht over de Veluwe om vervolgens te ontspannen in het hotel. Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, zoals het tropisch binnenzwembad en de sauna. Kom helemaal tot rust tijdens uw verblijf in het hotel en geniet van de gastvrijheid van hotel Villa Vennendal. Wij … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 109,00
Aantal dagen: 3
3-daags Veluws Verwen arangement Villa Vennendal

3-daags Veluws Verwen arangement Villa Vennendal

Laat u heerlijk in de watten leggen in ons prachtige hotel Landgoed Villa Vennendal. Dit heerlijke arrangement op de Veluwe bevat alle ingrediënten om met volle teugen te genieten en na afloop met hernieuwde energie huiswaarts te gaan. Heerlijk wandelen in de bossen, een 4-gangen diner bij kaarslicht (kan het romantischer?) en gebruik van ons tropisch binnenzwembad, Lekker even een paar daagjes helemaal er tussen uit. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 99,00
Aantal dagen: 3

MUSEUM ARRANGEMENTEN

Museum arrangementen boeken? Cultureel Nederland, België of Duitsland wordt vaak getoond in een Museum. Eigenlijk kan je het zo gek niet verzinnen of er is wel een expositie ergens die uw interesse zou kunnen hebben. Amsterdam spant wel de kroon, van het Sexmuseum naar klassieke meesterwerken.

Hier vindt u onze museum arrangementen op een rijtje. Combineer uw bezoek aan een museum met een overnachting in een leuke accommodatie of boek een kasteelarrangement en bekijk ook de verdere culturele omgeving.

Heb je zin om er even een paar dagen helemaal tussenuit te gaan? Boek dan een hotel arrangement in een bruisende stad, een typerende stad of dorp. In bijna elke regio staan er wel leuke of interessante musea.

Bekijk de verschillende arrangementen op uw gemak en zoek er een die aan uw wensen voldoet om lekker een midweek of weekend weg te zijn en verschillende musea op uw gemak te bezoeken.

Een arrangement in een bepaalde periode of een ander thema? Selecteer dan in het linker menu het specifieke arrangement met het aantal dagen. U kunt er ook op prijs selecteren en dat is wel zo makkelijk.

Misschien kent u het Arrangementenweb nog vanuit eerdere ervaringen. Wat is nu het grote verschil met vroeger bij het boeken van een arrangement? Arrangementenweb is nu een volwaardige boeking site geworden. U kunt hier alle arrangementen online en offline boeken. Afrekenen doet u bij de accommodatie zelf en dat is wel zo handig.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een arrangement. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk museumarrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Veelal zijn de arrangementen inclusief een entree ticket maar niet noodzakelijker wijs. In de toekomst komen er steeds meer mogelijkheden binnen het Arrangementenweb om ook zelf de tickets voor het museum te reserveren. Hou de ontwikkelingen hiervoor in de gaten.

Vanaf dat moment kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving zelf boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een museum of theater? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Op deze wijze kunt u zelf invulling geven aan uw arrangement en de zaken beïnvloeden door bijvoorbeeld een culinair of wild arrangement te boeken bij een van onze accommodaties en deze te combineren met een bezoek aan een museum.

Feitelijk kunt u uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.

Het team van Arrangementen web wenst u een fijn en cultureel verblijf.