Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Museum arrangement

Resultaten 1 - 3 van 3
3-daags Bruisend Bergen Arrangement hotel-restaurant Marijke

3-daags Bruisend Bergen Arrangement hotel-restaurant Marijke

Bent u al eens eerder in het Noord-Holandse kunstenaarsdorpje Bergen geweest? Met dit arrangement bij ons hotel Marijke in Noord-Holland heeft u ruim de tijd Bergen en omgeving te verkennen. Bij dit "Bruisend Bergen" arrangement inbegrepen zijn 2 dagen fietshuur en een entreekaartje voor Museum Kranenburgh. Dit museum richt zich voornamelijk op de kunst die voortgebracht is door Bergense kunstenaars die zich lieten inspireren door de … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 115,90
Aantal dagen: 3
3-daags Rijksmuseum Twenthe arrangement De Broeierd

3-daags Rijksmuseum Twenthe arrangement De Broeierd

Bent u al eens in Rijksmuseum Twenthe geweest? Een bezoek aan dit museum is zeker de moeite waard. U treft er prachtige collecties aan over uiteenlopende onderwerpen. Met dit 3-daags arrangement bij ons, in authentieke Saksische stijl gebouwde, hotel aan de rand van het bruisende Enschede heeft u helemaal een goede reden om u zelf te verwennen met een cultuuruitstapje. Gecombineerd met twee comfortabele overnachtingen inclusief … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 136,80
Aantal dagen: 3
3-daags Kröller-Müller arrangement Hotel Victoria

3-daags Kröller-Müller arrangement Hotel Victoria

Altijd al een keer een bezoek willen brengen an het vermaarde Kröller-Müller museum in de omgeving van het Nationale Park de Hoge Veluwe? Bezichtig een van de 90 schilderijen en de ruim 180 tekeningen van Van Gogh en vele andere meesterwerken. Met dit arrangement kunt u uw bezoek combineren met twee comfortabele overnachtingen bij ons moderne en luxe hotel Victoria in Hoenderloo. Het hotel is gelegen op een landgoed van 14 ha. en … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 106,40
Aantal dagen: 3

MUSEUM ARRANGEMENTEN

Museum arrangementen boeken? Cultureel Nederland, België of Duitsland wordt vaak getoond in een Museum. Eigenlijk kan je het zo gek niet verzinnen of er is wel een expositie ergens die uw interesse zou kunnen hebben. Amsterdam spant wel de kroon, van het Sexmuseum naar klassieke meesterwerken.

Hier vindt u onze museum arrangementen op een rijtje. Combineer uw bezoek aan een museum met een overnachting in een leuke accommodatie of boek een kasteelarrangement en bekijk ook de verdere culturele omgeving.

Heb je zin om er even een paar dagen helemaal tussenuit te gaan? Boek dan een hotel arrangement in een bruisende stad, een typerende stad of dorp. In bijna elke regio staan er wel leuke of interessante musea.

Bekijk de verschillende arrangementen op uw gemak en zoek er een die aan uw wensen voldoet om lekker een midweek of weekend weg te zijn en verschillende musea op uw gemak te bezoeken.

Een arrangement in een bepaalde periode of een ander thema? Selecteer dan in het linker menu het specifieke arrangement met het aantal dagen. U kunt er ook op prijs selecteren en dat is wel zo makkelijk.

Misschien kent u het Arrangementenweb nog vanuit eerdere ervaringen. Wat is nu het grote verschil met vroeger bij het boeken van een arrangement? Arrangementenweb is nu een volwaardige boeking site geworden. U kunt hier alle arrangementen online en offline boeken. Afrekenen doet u bij de accommodatie zelf en dat is wel zo handig.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een arrangement. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk museumarrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Veelal zijn de arrangementen inclusief een entree ticket maar niet noodzakelijker wijs. In de toekomst komen er steeds meer mogelijkheden binnen het Arrangementenweb om ook zelf de tickets voor het museum te reserveren. Hou de ontwikkelingen hiervoor in de gaten.

Vanaf dat moment kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving zelf boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een museum of theater? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Op deze wijze kunt u zelf invulling geven aan uw arrangement en de zaken beïnvloeden door bijvoorbeeld een culinair of wild arrangement te boeken bij een van onze accommodaties en deze te combineren met een bezoek aan een museum.

Feitelijk kunt u uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.

Het team van Arrangementen web wenst u een fijn en cultureel verblijf.