Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Arrangementen en dagjes uit in Brussel

BRUSSEL, ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen en dagjes uit die beschikbaar zijn in Brussel.

Brussel is het centrale punt niet alleen van onze geweldige Belgen, maar ook voor het gehele Europa en dus de Europese Unie. Veel belangrijke beslissingen op Europees niveau worden hier in Brussel genomen. De meer dan 1,1 miljoen inwoners tellende metropool is dan ook een belangrijke diplomatenstad.

Als u aan Brussel denkt is het atomium waarschijnlijk een van de bezienswaardigheden die u ter boven schiet. Wie dit monument wil zien die zal de binnenstad van Brussel moeten verlaten en richting Heizel moeten reizen. Het Atomium ligt op een vijftal wandelminuten van het Heizel Metro Station (lijn 6). Het Atomium is een stalen constructie met negen bollen die bedoeld was als tijdelijk bouwwerk voor de wereldtentoonstelling van 1958. Vanwege de populariteit van het Atomium onder de bewoners is het uiteindelijk toch blijven staan en is het nu bekend als een Belgisch monument.

Ook natuurlijk een beste trekpleister, het welbekende Manneken Pis. Met een lengte van slechts 58 centimeter is Manneken Pis de beroemdste Brusselaar. Het openbare fonteintje staat al sinds het einde van de veertiende eeuw op de hoek van de Eikstraat en de Stoofstraat. Het plassende mannetje is al regelmatig ontvoerd en zelf een keertje vernield. Op basis van de brokstukken werd een mal gemaakt waarmee de huidige Manneken Pis gemaakt is.

Brussel behoort niet tot Wallonië of Vlaanderen, maar vormt samen met enkele buurgemeenten een eigen gewest: het Brussels Hoofdstedelijke Gewest. Officieel is Brussel tweetalig, zodat er zowel Nederlands als Frans (Vlaams en Waals) gesproken wordt in de hoofdstad. Toch heerst er een zeker Franse sfeer, en wordt er door de jaren heen vaker Frans dan Nederlands gesproken.

In Brussel valt er veel te beleven, en wij als Arrangementenweb streven dus er ook voor om u een gepast arrangement in dit Europees centrum aan te bieden. Neem gerust even een kijkje door onze selectie.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement of dagje uit op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen in Brussel? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in Brussel.