Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Luxemburg, arrangementen en dagjes uit

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT IN LUXEMBURG

Arrangementen in Luxemburg. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen die beschikbaar zijn in Luxemburg.

Van de Famenne, over de Ardennen tot Lotharingen… Belgisch Luxemburg kan uitpakken met prachtige, gevarieerde landschappen gekleurd in groen. Ga mee op reis door een authentiek en innemend land met een arrangement in Luxemburg.

Het Arrangementenweb biedt een selectie aan arrangementen die u voor een weekend, midweek of een gehele week voorzien van een gezellige vakantie om bij te komen van de dagelijkse sleur.

De huisjes in Luxemburg zijn onafscheidelijk aan elkaar gebouwd, met een lekkere brede stoep die hen weerhoudt van de straat. De leistenen dakjes zijn een bekend fenomeen, en trekken veel toeristen aan door hun bijzonderheid! Hoewel er nog wel een aantal huizen zich in dorpjes bevinden die de traditionele rode dakpannen op hun hoofd hebbe staan, zijn deze toch echt de uitzondering dan de regel. Het beste is wel dat de grote tuinen die zich achter deze leisteen bedekte huizen bevinden vaak door lopen in een boomgaard. Op een straathoek of de weg vindt men nog wel eens een zandstenen kruis die boekdelen spreekt over de religie van de bevolking uit de 17e en 18e eeuw.

Hoe meer we naar het noorden reizen, hoe meer de leisteen (of nagemaakte producten) de overhand krijgen, en dus hoe meer de huizen veranderen in een waar toeristische trekpleister.

Buiten de adembenemende landschappen, de groene velden, de heuvels en bossen, heeft Luxemburg ook een geschiedenis met een Romeins tintje. Opgravingen in verschillende streken van het Belgische gebied openbaren een verhaal over rijke landeigenaren en handelaars die zich toen der tijd gevestigd hadden in Luxemburg.

Bent u benieuwd? Nieuwsgierig? Of misschien heeft u gewoon zin in een dagje er tussenuit, Luxemburg heeft wel iets te bieden voor elke toerist. Dus neem gauw een kijkje naar wat wij als Arrangementenweb te bieden hebben, en misschien staat een van onze aanbiedingen u wel aan. Alvast een fijne vakantie gewenst!

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit in Luxemburg maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen in Luxemburg? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in Luxemburg.