Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Amsterdam, arrangementen en dagjes uit

Resultaten 1 - 1 van 1
2-daags Prettig Pinksterweekend Arrangement Hotel Amsterdam

2-daags Prettig Pinksterweekend Arrangement Hotel Amsterdam

Beleef dit Pinksterweekend arrangement op een unieke manier in ons gloednieuwe futuristische designhotel op steenworp afstand van Amsterdam en vlakbij Amsterdam Airport. Geniet van het prachtige uitzicht vanuit de grote ronde ramen van het hotel. Echt even helemaal eruit. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 187,39
Aantal dagen: 2

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT IN AMSTERDAM

Op deze pagina vindt u een overzicht van arrangementen die beschikbaar zijn in Amsterdam.

Amsterdam is echt een stad die de toeristen met massa’s aantrekken. Of het nu wel of geen vakantie is, Amsterdam blijft voor ons en iedere buitenlander een bijzondere stad vol mysterie en verbazing. Ja, het kan niet ontkent worden. Toeristen komen natuurlijk voor de gemak van ons drugsbeleid. Het is geen verassing dat wij als klein landje een bijzondere stap hebben gezet in het gedogen van softdrugs, en Amsterdam is zeker een stad die daar zich aan heeft vastgekleefd. En u bent de ene straat nog niet uit of de volgende coffeeshop staart u al aan vol verwachting.

Desondanks is Amsterdam nog wel een leuke stad om te bezichtigen. Door de jaren heen, waar bijvoorbeeld Rotterdam en andere business steden zich hebben omgetoverd tot een moderne plaats, is Amsterdam blijven hangen in het goede oude tijdperk. Waar grachten als wegen dienden, en de straategels om de haverklap uitstaken. Als u een fan bent van knusse, oude steden dan is Amsterdam een waar paradijs voor de mensen die het willen bekijken.

Ook Amsterdam is een stad vol winkelmogelijkheden, en zeker de Kalverstraat staat barstensvol winkeltjes en kraampjes die de ogen verleiden om een kijkje te nemen. Voor musea bent u ook in Amsterdam thuis, want ja, het rijksmuseum is een welkbekend en veel bezochte museum dat zich specialiseert in beeldende kunst. En met wel een miljoen items op display, is het wel belangrijk om hiervoor een dagje uit te trekken.

Amsterdam is goed te bezichtigen met de fiets, een gezonde en leuke manier om de stad eens te bekijken. Hiervoor worden er vaak excursies geplant en kunt u de stad bezichtigen met de hulp van een gids die dan met een hele groep de stad door fietst. Niet zo van het fietsen? Dan is er natuurlijk ook de mogelijkheid om de Amsterdamse waterwegen te gebruiken met een rondvaart.

Boek uw arrangement of uitje via het Arrangementenweb

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit in Amsterdam maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen in Amsterdam? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in Amsterdam.