Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Antwerpen- Arrangementen of Dagje uit

Resultaten 1 - 3 van 3
2-Daags Logies inclusief ontbijt Hotel Eden Antwerpen

2-Daags Logies inclusief ontbijt Hotel Eden Antwerpen

Heeft u na een dagje Antwerpen het gevoel dat u nog lang niet uitgekeken bent? Boek alvast dit voordelige overnachtingsarrangement bij ons moderne hotel Eden in Antwerpen zodat u nog wat extra tijd heeft om deze prachtige stad te ontdekken. Het hotel ligt op een steenworp afstand van de bekende Keyserslei en vlakbij het Centraal station. Dit arrangement is inclusief ontbijt. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 55,00
Aantal dagen: 2
2-Daags Logies exclusief ontbijt Hotel Eden Antwerpen

2-Daags Logies exclusief ontbijt Hotel Eden Antwerpen

Heeft u na een dagje Antwerpen het gevoel dat u nog lang niet uitgekeken bent? Boek alvast dit voordelige overnachtingsarrangement bij ons moderne hotel Eden in Antwerpen zodat u nog wat extra tijd heeft om deze prachtige stad te ontdekken. Of wellicht een Belgisch biertje op een van de vele terrassen te drinken. Het hotel ligt op een steenworp afstand van de bekende Keyserslei en vlakbij het Centraal station. Lees meer...

Informatie arrangement
Prijs op aanvraag
Aantal dagen: 2
2-Daags Non Refundable exclusief ontbijt Hotel Eden Antwerpen

2-Daags Non Refundable exclusief ontbijt Hotel Eden Antwerpen

Extra voordelig overnachten in een mooi hotel In Antwerpen (Belgie)? Boek dit Non Refundable overnachtingsarrangement bij hotel Eden in Antwerpen. Verleng uw verblijf in Antwerpen met een nacht en neem lekker de tijd om Antwerpen te verkennen! Let op het totaalbedrag van uw reservering wordt direct van uw credit card afgeschreven en is niet restitueerbaar. Lees meer...

Informatie arrangement
Prijs op aanvraag
Aantal dagen: 2

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT IN ANTWERPEN

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen en dagjes uit die beschikbaar zijn in Antwerpen via het Arrangementenweb.

 

Arrangementen in Antwerpen. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen die beschikbaar zijn in Antwerpen.

Antwerpen behoort al jarenlang tot de populairste stedentripbestemmingen van Nederlanders. Lekker een dagje winkelen, een weekendje weg of een avondje stappen zijn de belangrijkste doelen van een bezoek aan Antwerpen. De historie van de stad gaat terug naar de Middeleeuwen, toen Antwerpen nog maar een dorpje was. In de vijftiende eeuw groeide het uit tot de grootste stad van de Zeventien Provinciën, de voorloper van de hedendaagse Benelux. Wie de stad Antwerpen tegenwoordig bezoekt zal op veel plekken herinnerd worden aan het handelsverleden. Oude pleinen, gebouwen en straatnamen tonen de welvaart die Antwerpen zich eigen heeft gemaakt.

 

Het ontstaan van de naam Antwerpen heeft meerdere wendingen. Een populair verhaal is de legende van Druon Antigoon de reus die eeuwen geleden tol zou hebben gevraagd van schippers die over de Schelde kwamen. Wie niet kon of wilde betalen werden de handen bij afgehakt en deze in de rivier geworpen. Volgens de legende zou de Romeinse soldaat Silvius Brabo een eind hebben gemaakt aan de reus, en voor de verandering zijn hand hebben afgehakt. De plaats waar dit toen gebeurde is waar tegenwoordig de stad Antwerpen te vinden is. De naam zou voortgekomen zijn uit een samensmelting van de woorden “hand” en “werpen”.

 

Winkelen in Antwerpen zonder over de beroemde winkelstraat Meir te lopen is bijna onmogelijk. Vanuit het Centraal Station wordt je als het ware naar het winkelgebied gelokt. Hoewel de winkelstraat door de vele renovaties een verfrissende look heeft gekregen, heeft het helaas er ook voor gezorgd dat de kleine lokale winkeltjes zich aan de rand van de stad bevinden.

 

De haven van Antwerpen is al zo’n negen eeuwen oud en behoort al sinds de middeleeuwen tot de belangrijkste havens ter wereld. Vroeger stond de haven in de binnenstad van Antwerpen. Deze is langzaamaan naar de noordkant van de stad verhuisd. De overgebleven Scheldekaaien met de hangars en havenkranen zijn de stille getuigen aan de tijd dat hier nog volop havenactiviteit was.

 

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen en dagjes uit in Antwerpen? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in Antwerpen.