Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Den Bosch, arrangementen en dagjes uit

Resultaten 1 - 2 van 2
48-uurs vergaderarrangement Hotel Huize Bergen

48-uurs vergaderarrangement Hotel Huize Bergen

Ook voor al uw vergaderarrangementen bent u van harte welkom in ons hotel Landgoed Huize Bergen in Vught (Brabant). Dit vergaderarrangement is voor 48 uur, inclusief overnachting. Informeer gerust naar onze overige mogelijkheden. Er zijn al vergaderarrangementen vanaf 4 uur tot en met 56 uur (met of zonder overnachting). Een geheel op maat gemaakt vergaderarrangement boekt u bij hotel Landgoed Huize Bergen! Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 330,00
Regio's: Den Bosch
3-daags verblijf of meer arrangement landgoed Huize Bergen

3-daags verblijf of meer arrangement landgoed Huize Bergen

Geniet met dit 3-daags verblijf of meer arrangement van 2 luxe overnachtingen inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet in de monumentale vila van onze chique landgoed hotel Berge Vught. Alle vrijheid om uw dagen in te vullen zoals u dat wenst. En dat alles voor een redelijke prijs. Wacht niet langer en controleer de boekingskalender voor beschikbaarheid en tarieven. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 47,00
Aantal dagen: 3

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT IN DEN BOSCH

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen die beschikbaar zijn in Den Bosch.

’s Hertogenbosch, beter bekend in de volksmond als Den Bosch, is de hoofdstad van het gezellige en feestelijke Brabant. Dus als u van plan bent deze stad een bezoekje te brengen dan is het gewenst uw feestmuts op te zetten. Zeker als u tijdens het carnavalsfeest aanwezig bent in het Brabantse stadje. Maar ook buiten  carnaval is Den Bosch super gezellig en knus, met vriendelijke gezichten en een kleurrijk uiterlijk dat uitnodigt tot een Bourgondisch biertje op een van de vele terrassen die zich in de stad bevinden.

En bij een biertje hoort natuurlijk de Bossche Bol, een echt lokale lekkernij die u moet proberen! Hoewel ze door de bewoners bekend staan als “sjokoladebol” verwijzen deze namen naar hetzelfde bolletje (of bol, want bij Den Bosch doen ze niet aan klein hoor!).

Voor een leuke trip rond Den Bosch is de rondvaart op de Binnendieze zeker een aanrader, want Hollandse steden zijn het best bekeken vanaf een boot natuurlijk. En daarna kunt u de grootste trekpleister van heel Den Bosch bekijken, de kathedraal. Een mega groot gebouw die boven alles toert, en als dat niet de aandacht trekt is het wel zijn uitbundige architectuur.

Voor winkelliefhebbers is Den Bosch ook best een gezellig stadje om de boodschappen te doen. Elke winkelstraat heeft wel iets nieuws te bieden, en doordat alles dicht op elkaar zit zult u weinig last ondervinden van auto’s en fietsers. Voor eetgelegenheden is de Korte Putstraat een leuke plek om eens een maaltijd te nuttigen. Net zoals de winkelstraten is deze straat dichtbebouwd en de terrassen staan pal naast elkaar alsof de hele straat een groot restaurant is.

Diegene die graag wat historie en kennis op willen doen, heeft Den Bosch een aantal musea die een selectie aan kunst objecten beschikbaar heeft om te bewonderen. Ook mischien een leuk evenement is de theaterfestival die elk jaar de tweede week in augustus plaatsvindt. 

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen in Den Bosch? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in Den Bosch.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit in Den Bosch maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.