Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Maastricht, arrangementen en dagjes uit

Resultaten 1 - 1 van 1
3- of 4-daags kerstarrangement Hotel-restaurant Slenaker Vallei

3- of 4-daags kerstarrangement Hotel-restaurant Slenaker Vallei

Met dit gastronomisch Kerstarrangement zijn uw Kerstdagen gegarandeerd warm en feestelijk! Kerst vieren in Limburg is zo en zo een unieke belevenis. Wij heten u dan ook van harte welkom in ons sfeervolle hotel. Wij zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken. Geniet bij voorbeeld van ons uitgebreide culinaire 4-gangen diner. Een waar feest voor de echte Bourgondiër! Het prachtige landschap & ons fijne hotel zijn de … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 425,00
Aantal dagen: 4

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT IN MAASTRICHT

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen die beschikbaar zijn in Maastricht.

Maastricht is een van de gezelligste zuidersteden dat ons kikkerlandje te bieden heeft, en is dan ook rijk met geschiedenis, cultuur, mode, moderniteit en daarover een bourgondische vrolijkheid dat alles samen laat smelten tot één groot feest van een stad!

Wij als arrangementenweb bieden u een grote selectie aan arrangementen in Maastricht waarbij u een weekend, midweek of zelfs een hele week kunt vertoeven in deze geweldige, Limburgse stad. Van musea tot wandelparken, van uitgaansgelegenheden tot gewoon een lekker avondje met een geweldige show in een van de theaters, bij arrangementenweb boekt u deze online en offline zonder boekingskosten.

Neem bijvoorbeeld een rustige ochtendwandeling in Stadspark Maastricht, waar vele kleine diertjes zich vertoeven in bomen, struiken en meren. Alhoewel het oppervlakte van dit geweldige park door de jaren heen erg geslonken is, is het nog steeds een prachtig landschap om een gezellig ochtendje (of middag!) in te besteden.

Maastricht kunt u op vele manieren bezichtigen, en of u dat nu lopend, fietsend, rijdend of gewoon de stad bekijkt vanuit de ramen in uw hotelkamer, een echt geweldige manier om Maastricht door te gaan is wel een gezellige bootvaart op de Maas. Hoewel u mischien niet alles van Maastricht zult zien, is het een leuk uitje op zich als u er de zeebenen voor heeft.

Het vrijthof is één van de meest bekendste en gezelligste pleinen die Maastricht te bieden heeft. U kunt hier een lekker bakkie (of drankje) drinken, en er worden hier ook vaak evenementen georganiseerd die veel publiek trekken.

Voor de boekenliefhebbers onder ons, heeft Maastricht een mega grote boekenwinkel in de oude Dominicaanse kerk. Het heeft een magisch sfeertje dat uitnodigt tot binnenkomen, en wanneer u eenmaal binnen bent zult u veel moeite hebben met het wegblijven van de mooi ingerichte kerk. Zeker een kijkje waard voor de architectuur, maar u blijft voor de boeken.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen in Maastricht? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in Maastricht.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit in Maastricht maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.