Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

München, arrangementen en dagjes uit

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT IN MUNCHEN

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen die beschikbaar zijn in München.

Waar zou u aan denken bij München? Oktoberfest? BMW? Voetbal? Bij veel buitenlandse toeristen is München vooral bekend vanwege het Oktoberfest. Dit volksfeest wordt ieder jaar vanaf eind september gehouden en trekt dan miljoenen toeristen naar München. Je hoeft echter niet te wachten op dit grootse feest om München te bezoeken. Ook gedurende de andere dagen is München zeker de moeite van het bezoeken waard. Zo telt München een groot aantal musea die de moeite waard zijn en is het een uitstekende stad om een arrangement voor te boeken.

Een beroemd paleis is “Schloss Nymphenburg”. Slot Nymphenburg is een zeventiende eeuws paleis bij München. Het indrukwekkende bouwwerk is begin achttiende eeuw in de barokke stijl aangepast. Het paleis is ruim 250 jaar particulier bezit geweest, tot het in 1918 staatseigendom werd. Het paleis behoort nu tot de meest beroemde bezienswaardigheden van München. Vooral de zevenhonderd meter brede barokke façade maakt veel indruk.

Voor de voetballiefhebber is München natuurlijk ook de plek om een kijkje te nemen bij het stadion waar de bekende Bayern München hun thuiswedstrijd spelen. De Allianz Arena is een modern voetbalstadion. De naamgever is verzekeringsmaatschappij Allianz AG, die zich in ieder geval tot het jaar 2021 verbonden heeft aan het strak vormgegeven stadion. Het station heeft een permanent dak boven de tribunes. Er is geen mogelijkheid om het stadion helemaal af te sluiten, zoals je bij sommige moderne voetbalstadions weleens ziet.

Hoewel het Oktoberfest inmiddels ook op veel andere plekken gevierd wordt, is München de enige echte stad waar dit grootse bierfestival gehouden wordt. Het festival stamt uit het jaar 1810. Toen werd het allereerste Oktoberfest gehouden ter ere van het huwelijk tussen prinses Theresia van Saksen-Hildburghausen en kroonprins Lodewijk van Beieren. Het feest is in de afgelopen twee eeuwen uitgegroeid tot een spektakel dat zijn weerga niet kent.

München heeft door de ligging in Beieren een eigen cultuur waar het trots op is. Statistisch gezien doet de stad het ook goed op economisch vlak. In en rondom München is er een grote concentratie van zware industrie, waaronder het overbekende automerk BMW.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen in München? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in München.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs. 

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.