Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Oberhausen, arrangementen en dagjes uit

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT IN OBERHAUSEN

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen die beschikbaar zijn in Oberhausen.

De industriestad in het “Ruhrgebied”, Oberhausen. Bekend om haar economische welvaart door mijnbouw en de staalindustrie. Oberhausen is ontstaan uit een verzameling en mengeling van zes gemeentes, en het is daardoor ook een vrij jonge stad in vergelijking met alle andere grote steden in het land van onze oosterburen. Sinds da jaren negentig is Oberhausen zich gaan uitreiken naar toerisme, en zeker na de sluiting van de laatste kolenmijn en staalfabriek is de stad erg gefocust op de vakantiegangers en reisliefhebbers.

Toch is de industriële sfeer niet geheel weg, de meeste fabrieken en mijnen staan er nog zoals voorheen. Oude fabrieken maken onderdeel uit van het LVR-museum (voorheen het Rheinisches Industriemuseum) en met het Neue Mitte heeft men in Oberhausen een ware publiekstrekker gecreëerd. Oberhausen wordt daarom weleens een oude industriestad met een nieuw hart genoemd.

In het Neue Mitte van Oberhausen heeft winkelcentrum CentrO een zeer belangrijke positie. Het overdekte winkelcentrum omvat meer dan 220 winkels, een ruim assortiment aan horecagelegenheden en voldoende vertier in de directe omgeving. Met een winkeloppervlakte die bijna honderdtwintigduizend vierkante meter omvat is CentrO één van de grootste winkelcentra van Duitsland. Zelfs op Europees niveau mag CentrO zich meten met de beste en grootste winkelcentra.

Huisbrouwerij Zeche Jacobi brouwt sinds september 1996 haar eigen bieren in Oberhausen. De naam is een verwijzing naar de voormalige steenkolenmijn Zeche Jacobi, die van 1913 tot 1974 actief is geweest in Oberhausen. Tegenwoordig ligt er op de plek van de voormalige mijn een golfbaan. Brauhaus Zeche Jacobi ligt bij winkelcentrum CentrO, in het Neue Mitte van Oberhausen. Zodra je het pand binnenloopt ruik je direct de geur van hop. De ketels waarin het bier bereid wordt staan dan ook in het pand, direct bij de ingang. De geur zorgt ervoor dat je al snel trek krijgt in een lekker glas bier.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs. 

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen in Oberhausen? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in Oberhausen.