Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Wallonië, arrangementen en dagjes uit

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT IN WALLONIE

Arrangementen in Wallonië. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen die beschikbaar zijn in Wallonië.

Het Waalse zuiderland. Wallonië is natuurlijk een gewilde plaats om van een weekend- of midweek uit te genieten. De Belgische bossen, de Waalse kust. Het is net Nederland, alleen dan toch een buitenland gevoel. Ook al spreken ze Frans. Wallonië is een uitgerekende kans om eens lekker te genieten van een natuurwandeling, fietstocht of gewoon een gezellig dagje uit in een van de geweldige steden die ons geliefde Wallonië te bieden heeft.

Ook hiervoor bieden wij u een selectie van de leukste arrangementen in Wallonië waarmee u een dag, een weekend of een midweek kunt genieten van de Wallonië natuur en cultuur.

Het Waalse volk is, net zoals hun land, een mengelmoes van verschillende volken. Hoewel u veel Frans zult horen, moet u niet verbaast opkijken van een woordje Engels, Nederlands of zelfs Duits in de mix.

Er zijn in Wallonië tal van bezienswaardigheden te vinden. het is daarom moeilijk om een top tien samen te stellen zonder het gevoel te hebben er minimaal tien vergeten te zijn. In Wallonië zijn tal van prachtige historische steden, schitterende kastelen, bijzondere brouwerijen en unieke natuurgebieden te vinden. Veel van deze gebouwen of gebieden vormen een nationaal- en in sommige gevallen en werelderfgoed. Denk hierbij aan de Blegny mijn, de scheepslift van Strépy-Thieu of aan het belfort van Namen. Houd er bij een bezoek aan Wallonië wel rekening mee dat het overgrote deel van de bevolking overwegend Frans spreekt en maar mondjesmaat Nederlands. Het is tenslotte opgebracht met de Franse mentaliteit!

Maar er is voor iedere persoonlijkheid wel wat te vinden in het Waalse landschap. Of het nu natuur, cultuur, of gewoon simpelweg een weekje er tussenuit met de voeten op de tafel en een biertje (of wijntje!) in de hand, of de gezelligheid van een dagje shoppen in de mooie steden, een arrangement in Wallonië heeft het allemaal.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit in Wallonie maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen in Wallonië? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in Wallonië.