Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Dortmund, arrangementen en dagjes uit

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT IN DORTMUND

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen die beschikbaar zijn in Dortmund.

Dortmund is een doolhof van straatjes en pleinen die ieder hun eigen schatten bevatten. Elke straat is gevuld met leuke winkeltjes en beeldjes en fonteintjes en een aantal monumenten. Dus ja, volop gelegenheid om u te wanen en onder te dompelen in een golf van cultuur en geschiedenis mocht u het winkelen een beetje zat raken.

Het is de handel die de stad Dortmund zo groot heeft gemaakt. Door de grote hoeveelheden aan mineralen en andere grondstoffen waren de mijnen en fabrieken een belangrijke inkomstbron voor Dortmund. Hoewel de mijnen tegenwoordig zijn gesloten, zijn de staalfabrieken wel nog steeds in gebruik en is deze industrie natuurlijk ook nog steeds in volle gang.

Bovenal is Dortmund een stad waar u zich vrij snel op uw gemak zult voelen. De slogan van de stad luidt ook als volgt: “wohlfülen – einkaufen - geniessen”. Of wel, goed voelen, inkopen, genieten. Het is met name rustig in de stad vanwege zekere regels die ervoor zorgen dat toeristen en stadsbewoners geen last hebben van het lawaai en de vervuiling van auto’s. Erg fijn natuurlijk, want dan kan je in alle rust en gang deze mooie stad bekijken en beleven.

In Dortmund bevinden zich heel wat gezellige straten die veel eetgelegenheden bieden, met terrassen verspreid over mooie en diverse pleinen waar altijd wel wat nieuws te zien of vinden is. Moderne gebouwen zoals de bibliotheek en de RWE-toren staan naast de oude architectuur die Dortmund zeker als een stad vol met geschiedenis beschilderen. En dat is natuurlijk ook zo, gezien ook hier de Tweede Wereldoorlog zijn littekens laat zien. In Dortmund zal u zich zeker niet snel gaan vervelen, en u zult verrast blijven staan van de prachtige bezienswaardigheden tijdens uw citytrip.

Dus neem snel een kijkje naar wat wij aanbieden aan arrangementen in Dortmund en wie weet zit er wel iets tussen wat naar uw smaak is.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit in Dortmund maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen in Dortmund? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in Dortmund.