Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Munsterland, arrangementen en dagjes uit

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT IN MUNSTERLAND

Arrangementen in Münster. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen die beschikbaar zijn in Münster.

Münster is een echte klooster stad dat gebouwd is in opdracht van Karel de Grote. Ondanks het feit dat de stad meerdere malen gesloopt en verwoest, en zelf gebombardeerd tijdens de Tweede Wereldoorlog, heeft het nog veel van zijn oudtijdse schoonheid kunnen behouden, en heeft men tijdens de renovatie van de stad zoveel mogelijk rekening gehouden met de originele staat en dus zo goed mogelijk de unieke look van Münster nagebootst. De stad is bij vele mensen bekend omdat de vrede van Münster hier toen der tijd getekend is. Dit vredesverdrag is wat onze huidige landsgrenzen gegeven heeft.

De Dom van Münster is de oudste kathedraal van Münster en samen met het historische raadhuis één van de belangrijkste publiekstrekkers van de stad. De huidige kerk is aan het begin van de dertiende eeuw in de gotische stijl gebouwd op de resten van oudere kerken. De oudste dom op deze plaats stamt uit het begin van de negende eeuw. Sommige delen van de tweede dom uit de twaalfde eeuw zijn verwerkt in de huidige Dom van Münster. Dit is met name te zien aan de twee Romaanse torens die de ingang van de huidige kathedraal vormen.

Het Lakmuseum in Münster is één van de weinige musea ter wereld die geheel aan de lakkunst is gewijd. De oudste voorwerpen die in het museum te zien zijn stammen uit de vierde en vijfde eeuw voor Christus en zijn afkomstig uit China en Korea. De meeste voorwerpen in het museum komen uit Oost-Azië maar er zijn prachtige voorbeelden van Islamitische en Europese lakkunst te vinden. Het vroegste Europese lakwerk stamt uit de begin van de zestiende eeuw. Naast de vaste collectie worden er met regelmaat tentoonstellingen gehouden in het museum, dit wordt vaak in samenwerking met het Picasso museum gedaan.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs. 

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit in Munsterland maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen in Münster? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in Münster.