Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Ruhrgebied, arrangementen en dagjes uit

ARRANGEMENTEN EN DAGJES UIT IN HET RUHR GEBIED

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle arrangementen die beschikbaar zijn in Ruhrgebied.

Het Ruhrgebied is de voormalige kolengroeve van Duitsland, en tot heden een van de drukst bezochte cultuurlandschappen van het land. Van natuur tot cultuur, stedentrip tot boswandeling, her Ruhrgebied van Duitsland is een mooie regio om eens lekker tot rust te komen van de dagelijkse sleur in het leven. Of gewoon om even gezellig met de familie weg te gaan.

Het arrangementenweb biedt een grote selectie aan arrangementen in het Ruhrgebied, waarmee u heerlijk een weekend, midweek of week eens kunt genieten van zon of sneeuw. Want ja, Duitsland? Dat is ieder seizoen wel een land dat u kunt bezoeken en van kunt genieten. En zeker het Ruhrgebied staat er altijd mooi bij of had landschap nu een lente groen of een winter wit is gekleurd.

Of er nu een smeltende zon staat te branden, of de tenen van de voeten vriezen door de ijzige winter wind. Of u nu een natuur mens bent, of een stadsgenieter. Wij bieden voor ieder wat wils.

De RuhrKunstMuseen vormen het grootste museumlandschap op het gebied van de moderne kunstwerken te werel. Onder deze naam staan twintig musea en vijftien steden, allemaal slechts een paar kilometer van elkaar verwijderd. Zelf maken zij op hun eigen beurt deel uit van een groot netwerk aan musea, waarvan het Museum für Kunst und Kulturgeschichte Dortmund de oudste in de rang is en het Mseum Folkwang de meeste bezoekers per jaar scoort. En ook dit netwerk is weer een onderdeel van een nog groter en belangrijker geheel. Een echte wirwar en samensmelting van cultuur, met toch ieder een eigen identiteit in ere gehouden en bewaart.

Al met al lijkt het Ruhrgebied wel een explosie aan vele culturen en leuke bezichtigingen voor jong en oud, natuur liefhebber en stadsgenieter. Dus neem gauw een kijkje naar onze aanbiedingen en wie weet zit er wel wat tussen dat naar uw oren is.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs. 

Tevens betaald u via het Arrangementenweb GEEN BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een dagje uit of arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een arrangement of dagje uit in het Ruhr gebied maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel.

Wilt u op de hoogte blijven van de meest recente arrangementen in Ruhrgebied? Like onze pagina op facebook en maak kans op het winnen van een arrangement in Ruhrgebied.