Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Nieuws

Arrangementenweb nieuws oktober 2016

De nieuwe sites zijn op 10 oktober online geplaatst. www.arrangementenweb.nl blijft onze belangrijkste website waar de bezoekers bijna alle arrangementen en uitjes op kunnen boeken. Het aantal subsites en landing pagina's worden in 2017 verder uitgebreid.

Vanwege de nieuwe url's zijn er zogenoemde re-directs aangemaakt. Dit betekent helaas wel dat Google ze opnieuw zal moeten gaan identificeren. Het gevolg kan zijn dat we in het begin binnen Google iets minder vindbaar zullen zijn. Dit zal zich echter gaan herstellen en verbeteren in 2017.

Arrangementenweb is getransformeerd naar een boekingssite. Elke accommodatie kan zich bij ons aanmelden.

Het Arrangementenweb berekent GEEN BOEKINGSKOSTEN voor online boekingen van bezoekers. Dit maakt ons ook aantrekkelijk voor onze bezoekers.

Wij werken nauw samen met www.bedrijfskledingenzo.nl en www.kledingwebshopenzo.nl op het gebied van bedrijfskleding, promotionele kleding, horeca kleding, sportkleding en casual kleding. Op dit moment bieden wij de boekers van www.kerstarrangementen.nl 10% korting aan indien zij een kersttrui aanschaffen op www.kersttruienzo.nl