Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Arrangementen zonder overnachting

Resultaten 1 - 5 van 5
Oud en nieuw feest Rotterdam

Oud en nieuw feest Rotterdam

The Groovy new Years PARTY 2017 in ROTTERDAM. Dansend op de Maas het nieuwe jaar in op de Partyboot "DE ROTERDAMMER". On stage onder andere good old Lou Prince die een feestje kan bouwen, daarnaast nog verdere surprise acts! Muziek van party DJ's Roger Cadiz en Hedoniz. Party van 20.00 tot 02.00 uur. Boek NU uw tickets voor uw oud en nieuw feestje tijdens de jaarwisseling. Hoogste tijd om plannen te maken voor OUD en NIEUW ! Ons … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 59,00
Aantal dagen: 1 dagdeel
Paasdiner Hotel Resort Landgoed Westerlee

Paasdiner Hotel Resort Landgoed Westerlee

Wilt u lekker uit eten met de Pasen? Boek dan nu nog snel dit Paas diner bij ons Hotel Resort Landgoed Westerlee. Laat u verrassen met ons speciale verrassings Paasmenu en bijpassend wijnarrangement. Eet u smakelijk! Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 55,00
Aantal dagen: 1 dagdeel
Sallandshoeve, kerstarrangementen zonder overnachting

Sallandshoeve, kerstarrangementen zonder overnachting

Tijdens de kerstdagen kunt u ook dit jaar weer terecht bij Partyboerderij Sallandshoeve in Overijssel. Of het nu gaat om een heerlijk uitgebreid kerstbuffet of tafelgrill arrangement, met een ruime keus aan smakelijke gerechten verzorgen wij een gezellige en familiaire kerstsfeer, Met onze kerstarrangementen hoeft u zelf thuis niet te koken en bent u er even gezellig tussenuit. Informeer naar de mogelijkheden via onze "mail ons button" Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 27,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

Iets te vieren? Bijkletsen met vrienden, familie of collega’s? Gezellig een glas wijn drinken met lekkere hapjes? Als variatie op de high tea stellen wij de High Wine voor. Rond borreltijd komen de glazen wijn in combinatie met lekkere hapjes op tafel. High Wine verovert Nederland . Ook bij Hotel Restaurant la Sonnerie gaat deze trend niet onopgemerkt voorbij. Wij organiseren ieder weekend een High Wine waarbij u de smaaksensaties … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 27,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
High Tea arrangement Hotel restaurant la Sonnerie

High Tea arrangement Hotel restaurant la Sonnerie

Geniet van dit exclusieve High Tea arrangement bij ons Kloosterhotel La Sonnerie. Ervaar de rust en sluit de drukte van alledag even helemaal buiten terwijl u geniet van de heerlijke hartige en zoete lekkernijen en diverse huisgemaakte producten die u tijdens deze middag geserveerd worden. Heerlijk om op deze manier met vrienden, familie of collega's de middag door te brengen. Bij mooi weer kunt u natuurlijk plaats nemen op een van … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 21,50
Aantal dagen: 1 dagdeel

Arrangementen zonder overnachting

Een overzichtspagina van leuke arrangementen zonder overnachting.

Maak in het linker menu uw selectie op prijs of op uw favoriete bestemming. Een dagdeel betekent uiteraard een arrangement zonder overnachting.

Alle arrangementen op het Arrangementen web boekt u ZONDER BOEKINGSKOSTEN dus ook de arrangementen zonder overnachting.

Waarom deze categorie? Omdat wij binnenkort ook de beschikking hebben over een module waarbij u arrangementen zonder overnachting kunt boeken bij alle aanbieders die deelnemen op het Arrangementen web.

Bijvoorbeeld op de site van kerstarrangementen zijn er ook vele aanbieders met een kerstarrangement zonder een overnachting, zij bieden alleen een kerstdiner aan. Wij willen de gasten en de aanbieders via deze categorie sneller bij elkaar brengen.

Zo zijn bijvoorbeeld high tea arrangementen, high wine arrangementen of culinaire arrangementen zeer in trek en is er een leuk aanbod van deze arrangementen maar zijn er maar weinig aanbieders in de vorm hoe wij deze arrangementen presenteren.

Niet alleen op culinair gebied staan de arrangementen zonder overnachting geplaatst maar wat denkt u van een golfarrangement, golf clinic of andere dagjes uit of dag arrangementen?

Like onze facebook pagina en plaats een leuke foto van uw arrangement op onze tijdlijn en maak kans op een leuk arrangement die wij regelmatig gaan weggeven in 2017.

Boek uw arrangementen zonder overnachting en ZONDER BOEKINGSKOSTEN via het Arrangementenweb.

Leuke arrangementen zonder overnachting.

Een high tea of high wine arrangement? Of gewoon leuke activiteiten met vrienden, familie of collega’s?

Bij arrangementen web is het allemaal mogelijk.

Arrangementen web streeft ernaar om alle arrangementen zo duidelijk en compleet mogelijk te presenteren aan de gasten.

Op groepsarrangementen presenteren wij arrangementen zonder overnachting voor grote groepen in verschillende thema’s bij een groot aantal groepsaccommodaties.

Op kerstarrangementen bieden wij naast de arrangementen ook kerstdiners aan zonder overnachting welke u ook bij ons kunt boeken.

Op oud en nieuw arrangementen staan ook arrangementen genoemd zonder overnachting bij accommodaties die u leuke oud en nieuw feesten aanbieden.

Ook komen er specialistische sites met high wines en high teas, allemaal met leuke arrangementen zonder overnachtingen.

Zo presenteert het arrangementen web zich niet alleen voor een arrangement met een overnachting maar zeker ook voor leuke arrangementen zonder overnachting. Dit maakt ons DE arrangementen aanbieder van Nederland.