Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Actieve-uitjes

Resultaten 1 - 1 van 1
Wilder Kaiser arrangement

Wilder Kaiser arrangement

Volop sneeuwpret voor iedereen. Een leuk idee voor een uitje? Oordeel zelf. Dit is het arrangement voor de doorgewinterde wintersporter! 2 uur genieten van sneeuwpret, skiën of snowboarden met eerst een heerlijk ontvangst en na afloop een diner naar keuze. Uiteraard is het voor de iets minder ervaren wintersporters ook mogelijk een les te reserveren. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 47,95
Aantal dagen: 1 dagdeel

ACTIEVE UITJES, ACTIEVE UITJES NEDERLAND

Op zoek naar originele actieve uitjes?

Een actief uitje is eigenlijk bedoeld om de groep in beweging te krijgen en die kan natuurlijk bestaan uit een hoop verschillende activiteiten. Op de site van Arrangementenweb een overzicht van alle actieve uitjes in een regionaal overzicht.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze en ideeën opdoen. U kunt selecteren op soorten van activiteiten of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk arrangement of accommodatie op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder.

Naast het geboden arrangement of uitje krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen en uitjes van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een uitje. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u direct bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Een georganiseerd en actief uitje moet goed geregeld zijn. Maar wat gaan we doen? Sportieve activiteiten, scooter rijden, vissen, dansen, spelletjes. De aanbieders ontdekken en verzinnen steeds leukere actieve uitjes geschikt voor zowel dames als heren. Varieer in het aanbod en kom iedereen een beetje tegemoet. Het voor iedereen altijd goed doen is erg moeilijk.

Arrangementenweb heeft eigenlijk wel voor ieder actief uitje een oplossing. Wij werken met verschillende aanbieders van arrangementen in bijna elke regio. Komt u er online niet uit? Stuur ons dan een mail via de MAIL ONS optie en wij helpen u graag verder.

Heeft u promotionele kleding nodig tijdens uw uitje? Heeft u sportkleding nodig? Leuke bedrukkingen op uw kleding als advertentie of promotionele teksten? In overleg met ons zusterbedrijf Hanova Textiles kunnen wij u voorzien van alle gewenste kleding en bedrukkingen.

Maak een leuke actiefoto van uw actieve uitje en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een arrangement of dagje uit. Like dan gelijk even de Facebook pagina.

Boek uw actieve uitje bij een van de aanbieders van Arrangementen web. Wij wensen u een gezellig en geslaagd uitje