Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Bedrijfsuitje

Resultaten 1 - 2 van 2
Wilder Kaiser arrangement

Wilder Kaiser arrangement

Volop sneeuwpret voor iedereen. Een leuk idee voor een uitje? Oordeel zelf. Dit is het arrangement voor de doorgewinterde wintersporter! 2 uur genieten van sneeuwpret, skiën of snowboarden met eerst een heerlijk ontvangst en na afloop een diner naar keuze. Uiteraard is het voor de iets minder ervaren wintersporters ook mogelijk een les te reserveren. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 47,95
Aantal dagen: 1 dagdeel
Clinic Forel vissen Hotel Maashof

Clinic Forel vissen Hotel Maashof

Clinic Forelvissen: altijd al de tips en tricks van het forelvissen willen leren? Vanaf 8 personen is het mogelijk om een clinic forelvissen te reserveren. Onze instructeurs leren u tijdens deze 2,5 uur durende clinic forelvissen de fijne kneepjes van het vissersvak. Leuk voor jong en oud! Met de familie, vrienden of bedrijf. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 18,50
Aantal dagen: 1

BEDRIJFSUITJE, OVERZICHT ORIGINELE BEDRIJFSUITJES

Ieder bedrijf geeft zijn eigen invulling aan een bedrijfsuitje. Met een bedrijfsuitje ontvlucht u de werkvloer en leert u elkaar eens kennen in een andere setting. Wat is het doel van uw uitje? Het versterken van het groepsgevoel of gewoon een gezellig samenzijn. Of heeft u juist iets te vieren?

Wilt u ook blijven overnachten? Ook dat kan via ons worden geregeld via een aantal groepsaccommodaties die deze combinaties aanbieden.

Via Arrangementenweb heeft u volop keuzes om een juiste invulling te geven aan uw bedrijfsuitje. Wij kunnen de juiste uitjes aanbieden in samenwerking met onze relaties voor een geslaagd bedrijfsuitje.

Boek via Arrangementenweb uw personeelsuitje online of offline zonder boekingskosten. Komt u er online niet uit of wilt u liever een persoonlijk contact vanwege overige wensen of verzoeken? Wij gaan een (uit)stapje verder en assisteren u graag.

Laat het ons weten via de MAIL ONS optie bij de omschrijving, dan weten wij direct over welk dagje uit of arrangement het gaat en kunnen wij adequaat reageren. Op deze manier kunnen wij u goed helpen bij uw bedrijfsuitje.

Uw bedrijfsuitje kan uit verschillende onderdelen bestaan. Als u met alleen maar dames op stap gaat zal de invulling er immers anders uitzien dan indien de groep alleen uit mannen bestaat. Een high beer of paintballen zullen de heren liever hebben dan een high wine. Een workshop bob bons maken zal bijvoorbeeld weer populair zijn bij de dames i.p.v. bijvoorbeeld karten. Een escape room of een themadiner ligt beide partijen weer wel.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze en ideeën opdoen. U kunt selecteren op soorten van activiteiten of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk arrangement of accommodatie op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder. Naast het geboden arrangement of dagje uit krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen en uitjes van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een bedrijfsuitje. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u direct bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Maak een leuke actiefoto van uw bedrijfsuitje en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een bedrijfsuitje. Like dan gelijk even de Facebook pagina.

Het team van Arrangementen web wenst u een gezellig en geslaagd bedrijfsuitje toe.