Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Bierarrangement bierproeverij

Resultaten 1 - 2 van 2
3-daags vrienden arrangement villa Vennendal

3-daags vrienden arrangement villa Vennendal

Een geweldig vrienden arrangement, dat is wat wij u bieden bij Hotel Villa Vennendal. Ons hotel is de perfectie locatie om een weekend met uw vrienden door te bregen. Wij hebben diverse mogelijkheden voor het samenstellen van een uniek vrienden weekend. Wat dacht u bij voorbeeld van een "leven in de Brouwerij arrangement"? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Lees meer...

Informatie arrangement
Prijs op aanvraag
Aantal dagen: 3
Bier arrangement Hotel Schimmelpenninck Huys

Bier arrangement Hotel Schimmelpenninck Huys

Met vrienden, familie of collega's een middag heerlijke speciaal bieren proeven In Groningen? In samenwerking met Brouwerij Martinus organiseert Hotel Schimmelpenninck Huys leuke, ontspannen en vooral lekkere proeverijen om meer te weten te komen over de wereld van bier. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 39,50
Aantal dagen: 1

Bier arrangementen - High Beer Proeverijen

Op deze pagina van Arrangementenweb vindt u high beer arrangementen MET een overnachting. Op deze manier kunt u met een gerust hard een biertje drinken met uw vrienden, maten of collega’s en een gezellige middag en avond beleven

Zoekt u een high beer arrangement zonder overnachting? Bezoek dan onze websites van high beers met een overzicht van bier arrangementen voor een leuk dagje uit. Bovendien kunt u ook desgewenst nog een andere activiteit in de buurt bijboeken via het Arrangementenweb.

Een High Beer is pure verwennerij met vaak de lekkerste bieren! Neem plaats aan een gezellige tafell en geniet samen met uw collega’s of vrienden ontspannen van verschillende soorten bieren. Proosten met een Hollandse, Belgische of Duitse pint of toch allemaal?  

De arrangementen zijn inclusief een overnachting, zodat u nog genoeg tijd heeft voor andere activiteiten en om uw bestemming te verkennen.

Misschien kent u het Arrangementenweb nog vanuit eerdere ervaringen. Wat is nu het grote verschil vanaf NU met vroeger bij het boeken van een arrangement? Arrangementenweb is nu een volwaardige boeking site geworden. U kunt hier alle high beer arrangementen online en offline boeken. Afrekenen doet u bij de accommodatie zelf en dat is wel zo handig.

Bij het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een high beer arrangement online. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de overige boeking sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument.

Heeft u een leuk high beer arrangement op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van het betreffende arrangement. Bovendien ziet u een beschrijving van de accommodatie waar u eventueel zal verblijven alsmede de omgevingsinformatie.

Ook kunt u uw overige uitjes of dagje uit in de omgeving boeken via het Arrangementenweb en dat is wel zo makkelijk. Tickets voor een attractiepark? Tickets voor een evenement? Fietsverhuur? Andere leuke activiteiten? Klik, bekijk en boek!

Zo boekt u niet alleen een high beer hotel arrangement maar kunt u feitelijk uw gehele verblijf regelen, en dat alles vanuit uw luie stoel. Makkelijk toch?

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op het aantal dagen en/of nachten en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk arrangement op het oog? Dan zeggen wij proost en veel plezier!