Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Clinic-Forel-vissen-b
Clinic-Forel-vissen-c

Clinic Forel vissen Hotel Maashof

Clinic Forelvissen: altijd al de tips en tricks van het forelvissen willen leren? Vanaf 8 personen is het mogelijk om een clinic forelvissen te reserveren. Onze instructeurs leren u tijdens deze 2,5 uur durende clinic forelvissen de fijne kneepjes van het vissersvak. Leuk voor jong en oud! Met de familie, vrienden of bedrijf.

P.P.P.A.: € 18,50
Aantal dagen: 1 Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Clinic forelvissen

Vanaf 8 personen is het arrangementen of uitje mogelijk om een clinic forelvissen te reserveren. Na deze 2,5 uur durende activiteit beheerst u de basisprincipes van het forelvissen en bent u klaar voor de eerste vangst.

Deze clinic is uitermate geschikt voor een gemengd gezelschap van jong en oud.
Viservaring is niet nodig en alle vismaterialen staan voor u klaar, wel zo makkelijk!

Tijdens de clinic geven onze ervaren instructeurs uitleg over het kiezen van het juiste aas, maakt u kennis met verschillende werptechnieken en leert u vis onthaken. Voorafgaand aan de clinic worden per deelnemer drie regenboogforellen in de vijvers uitgezet. Grote kans dus dat u tijdens de activiteit een forel vangt.

Heeft u beet? Na afloop wordt alle gevangen vis netjes voor u schoongemaakt en geseald. Lekker voor thuis!

Neem voor dit leuke uitje contact met ons op via BOEK NU of MAIL ONS button.

Eventueel behoort ook een uitbreiding van de clinic met een barbecue of diner tot de mogelijkheden.

 

Het bedrijf Maashof is ontstaan in 1998, met een stuk grond en een goed idee: het exploiteren van forellenvijvers. Op 12 juli 2000 werden de 4 forellenvijvers geopend. Enthousiaste vissers uit de regio, maar ook gasten van over de grens, konden naar hartenlust een hengeltje uitwerpen. Het (toen nog) beperkte horeca aanbod werd verzorgd vanuit een houten chalet en voorzag de vissers van een eenvoudig hapje en drankje.

Na anderhalf jaar was het tijd om uit te breiden: het café (waar u nu de bar aantreft) werd gebouwd en zorgde voor een mooie stroom terrasbezoekers in de zomermaanden en gaf de vissers meer comfort tijdens en na het vissen.

Al snel kwam de vraag of het ook mogelijk was om familiedagen of personeelsfeesten te organiseren bij Maashof. Het forelvissen werd uitgebreid met een barbecue aan het water.

In 2006 was de vraag naar een meer uitgebreid aanbod echter zo groot dat er een groot aantal solexen werd aangekocht. Er konden nu meer en completere arrangementen worden aangeboden. Door het grote succes hiervan is het productaanbod door de jaren heen steeds uitgebreid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een samenwerking met lokale ondernemers en handboogbanen in eigen beheer.

Na het openen van de eerste 24 hotelkamers in 2012 is Maashof druk bezig gebleven om te blijven innoveren. Zo heeft Maashof in 2013 en 2014 haar activiteiten verder uitgebreid met E-scooters, E-bikes en Segway’s, is er een nieuw horeca-gebouw, een serre en een nieuwe receptie aangebouwd.

Mei 2016 opende Maashof maar liefst 31 nieuwe hotelkamers, wat meer dan een verdubbeling van de capaciteit betekende. Met deze uitbreiding kan Maashof nog beter aan de vraag van haar gasten voldoen, zowel op zakelijk als op leisure gebied.

 


Hotel Maashof is een unieke locatie om uw dagje of weekendje uit tot een bijzondere gebeurtenis te maken.

Een comfortabele plek om te overnachten, te midden van de natuur, met moderne en ruime kamers die van alle gemakken zijn voorzien. In combinatie met de vele recreatieve mogelijkheden en heerlijk eten en drinken, maakt dit een verblijf bij Maashof onvergetelijk. Zowel voor de toeristische als de zakelijke gast. Familiedag, teambuilding of bedrijfsuitstapje? Maashof biedt diverse arrangementen aan.

Het hotel is gelegen in Boekend, direct aan de A67/A73, op slechts 5 km (10 autominuten) van het bruisende stadshart van Venlo.

Hotel Maashof beschikt over de volgende faciliteiten:

 • Restaurant / Wintertuin
 • Brasserie
 • Vergaderruimtes
 • Gratis WiFi in gehele hotel
 • Gratis parkeren
 • Hotelkamers, restaurant en brasserie zijn rookvrij
 • Koffie en thee faciliteiten (in de suites)
 • Overdekte en afgesloten fietsenstalling
 • Verhuur van fietsen en E-scooters
 • Verhuur van E-bikes op aanvraag
 • Verkoop van fietskaarten en entreetickets van een aantal dagattracties
 • Directe toegang tot wandel- en fietsroutes
 • Groot aanbod aan recreatieve activiteiten waaronder Segway rijden, solextours en forelvissen
 • Verkoop dagpas (tegen redauctie) van het naastgelegen sportcentrum met sauna (fitfocus.nl)

Het team van Maashof staat klaar om u welkom te heten!


Maashoflaan 1, 5927 PV Venlo