Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Culturele uitjes

Resultaten 1 - 2 van 2
3-daags Rijksmuseum Twenthe arrangement De Broeierd

3-daags Rijksmuseum Twenthe arrangement De Broeierd

Bent u al eens in Rijksmuseum Twenthe geweest? Een bezoek aan dit museum is zeker de moeite waard. U treft er prachtige collecties aan over uiteenlopende onderwerpen. Met dit 3-daags arrangement bij ons, in authentieke Saksische stijl gebouwde, hotel aan de rand van het bruisende Enschede heeft u helemaal een goede reden om u zelf te verwennen met een cultuuruitstapje. Gecombineerd met twee comfortabele overnachtingen inclusief … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 136,80
Aantal dagen: 3
3-daags Kröller-Müller arrangement Hotel Victoria

3-daags Kröller-Müller arrangement Hotel Victoria

Altijd al een keer een bezoek willen brengen an het vermaarde Kröller-Müller museum in de omgeving van het Nationale Park de Hoge Veluwe? Bezichtig een van de 90 schilderijen en de ruim 180 tekeningen van Van Gogh en vele andere meesterwerken. Met dit arrangement kunt u uw bezoek combineren met twee comfortabele overnachtingen bij ons moderne en luxe hotel Victoria in Hoenderloo. Het hotel is gelegen op een landgoed van 14 ha. en … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 106,40
Aantal dagen: 3

CULTUREEL UITJE? CULTURELE UITJES IN NEDERLAND

Op zoek naar leuke en originele culturele uitjes?

Via Arrangementenweb kunt u culturele uitjes met en zonder overnachting boeken.

Via Arrangementenweb boekt u leuke arrangementen bij hotels en andere accommodaties, tijdens kerst of Pasen, in het weekend of gedurende de week. Via deze sites kunt uw ook uitstapjes regelen in de regio waar u verblijft. Zo kunt u uw arrangement verder aankleden met leuke culturele uitjes in de regio waar u verblijft.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze en ideeën opdoen. U kunt selecteren op soorten van activiteiten of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk arrangement of accommodatie op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder.

Naast het geboden arrangement of uitje krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen en uitjes van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een uitje. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u direct bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Culturele uitjes hebben nog steeds een beetje suffig karakter terwijl dit reeds lang is achterhaald. Musea zijn niet pre definitie stoffig en hebben inmiddels ook de presentaties en mogelijkheden aangepast, gemoderniseerd zullen we maar zeggen.

En modern moeten de culturele uitjes tegenwoordig wel zijn. Een cultureel uitje is niet per definitie saai of altijd bij een museum. Er zijn legio hippe en originele uitjes in steden en dorpen te boeken.

Arrangementenweb heeft eigenlijk wel een groot aanbod culturele uitjes waar u vast een verrassend uitje zal vinden voor u of uw gezelschap.

Wij werken met verschillende aanbieders van arrangementen in bijna elke regio. Komt u er online niet uit? Stuur ons dan een mail via de MAIL ONS optie en wij helpen u graag verder.

Maak een leuke foto tijdens uw culturele uitje en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een arrangement of dagje uit. Like dan gelijk even de Facebook pagina.

Wij wensen u een gezellig cultureel uitje toe.