Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Familie-uitjes

Resultaten 1 - 2 van 2
Wilder Kaiser arrangement

Wilder Kaiser arrangement

Volop sneeuwpret voor iedereen. Een leuk idee voor een uitje? Oordeel zelf. Dit is het arrangement voor de doorgewinterde wintersporter! 2 uur genieten van sneeuwpret, skiën of snowboarden met eerst een heerlijk ontvangst en na afloop een diner naar keuze. Uiteraard is het voor de iets minder ervaren wintersporters ook mogelijk een les te reserveren. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 47,95
Aantal dagen: 1 dagdeel
Clinic Forel vissen Hotel Maashof

Clinic Forel vissen Hotel Maashof

Clinic Forelvissen: altijd al de tips en tricks van het forelvissen willen leren? Vanaf 8 personen is het mogelijk om een clinic forelvissen te reserveren. Onze instructeurs leren u tijdens deze 2,5 uur durende clinic forelvissen de fijne kneepjes van het vissersvak. Leuk voor jong en oud! Met de familie, vrienden of bedrijf. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 18,50
Aantal dagen: 1

FAMILIE UITJES. ORIGINELE FAMILIE UITJES

Op zoek naar origineel familie uitje?

Een familie uitje is eigenlijk bedoeld om er een keer op uit te trekken met de familie. Dat kan zijn met de neven en nichten, ooms tantes of gewoon met broers, zussen en ouders. Op de site van Arrangementenweb een overzicht van alle mogelijke uitjes in een regionaal overzicht.

Bij een familie uitje moet je met name letten op welk soort uitje of uitstapje er kan en gaat worden gemaakt. Het hangt af van interesses, leeftijd en geslacht. Een tijdelijke opsplitsing van de groep moet zeker ook het overwegen waard zijn.

Gezamenlijk genieten van het eten en van de avond en de ervaringen van het dagje uit uitwisselen is ook gezellig en leuk.

In het linker navigatie menu kunt u op alle websites fine tunen naar keuze en ideeën opdoen. U kunt selecteren op soorten van activiteiten of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk arrangement of accommodatie op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder.

U kunt via het Arrangementenweb ook een groepsaccommodatie boeken  en vanuit de accommodatie de uitstapjes maken of laten organiseren.

Naast het geboden arrangement of uitje krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen en uitjes van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een uitje. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u direct bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Een georganiseerd en familie uitje moet goed geregeld zijn. Maar wat gaan we doen? Sportieve activiteiten, scooter rijden, vissen, dansen, spelletjes. Culinair, cultureel, actief, sportief of juist lekker relaxen? Varieer in het aanbod en kom iedereen een beetje tegemoet. De aanbieders ontdekken en verzinnen steeds leukere familie uitjes geschikt voor zowel dames als heren en alle leeftijden.

Arrangementenweb heeft eigenlijk wel voor ieder uitje met de familie een oplossing. Wij werken met verschillende aanbieders van arrangementen in bijna elke regio. Komt u er online niet uit? Stuur ons dan een mail via de MAIL ONS optie en wij helpen u graag verder.

Maak een leuke actiefoto van uw familie uitje en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een arrangement, uitstapje of dagje uit. Like dan gelijk even de Facebook pagina.

Boek uw familie uitje bij een van de aanbieders van Arrangementen web. Wij wensen u een gezellig en geslaagd uitje