Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Golfclinic

GOLFCLINIC. GOLFCLINICS IN NEDERLAND

Op zoek naar een golfclinic bij u in de buurt?

Zitten er in de groep beginnende golfers die kennis willen maken met de golfsport? Dan is een golfclinic een leuk uitje. U krijgt professionele uitleg en maakt kennis met alle mooie facetten van de golfsport. Een golfclinic is ook daarom zeer geschikt als teamuitje en misstaat zeker ook niet bij een vrijgezellenfeestje, om mee te beginnen zullen we maar zeggen.

En een golfclinic is geschikt voor dames en heren.

Voor een golfclinic kijkt u op de website van Arrangementenweb voor een regionaal overzicht voor een golfclinic op een golfbaan. Omdat er voor het reserveren van een golfclinic of andere groepsactiviteiten en arrangementen op deze website geen tussenkomst is van andere partijen boekt u uw uitje dan ook zonder boekingskosten.

Waarom kiezen steeds meer bedrijven en particulieren voor een golfclinic? Heel simpel, je bent met z’n allen sportief en in de buitenlucht bezig en je hebt daarna meestal nog een gezellig samenzijn.

Tijdens een golfclinic komen belangrijke basisvaardigheden aan bod zoals: de ‘swing’, de ‘chip’ en de ‘put’. Er is zeker ook hilariteit omdat je zal merken dat golfen moeilijker is dan hoe het eruit ziet. Ook krijgt u uitleg over de regels en etiquette en gaat u het geleerde in praktijk brengen op de golfbaan. Tijdens de clinic zijn er verschillende wedstrijden zoals putten, chippen en ver slaan.

De duur van een golfclinic bepaalt u natuurlijk zelf. Maar trek gerust minimaal 2 uur uit. Je wilt immers alle facetten van het golfen even doornemen. En waar ligt uw verborgen talent? Bij het putten of toch de golfswing? Misschien kunnen we ook de baan even op?

In het linker navigatie menu kunt u overigens op alle websites fine tunen naar keuze en ideeën opdoen om uw dagje uit verder uit te breiden. U kunt selecteren op soorten van activiteiten of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk arrangement of accommodatie op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder.

Naast het geboden arrangement of golfclinic krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een golfclinic. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u direct bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Arrangementenweb heeft eigenlijk wel voor iedereen een oplossing. Wij werken met verschillende aanbieders van arrangementen in bijna elke regio. Komt u er online niet uit? Stuur ons dan een mail via de MAIL ONS optie en wij helpen u graag verder.

Maak een leuke actiefoto van uw golfclinic en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een arrangement, uitstapje of dagje uit. Like dan gelijk even de Facebook pagina.

Wij wensen u een gezellig en sportieve golfclinic.