Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

High-tea-c
High-tea-b

High Tea arrangement Hotel restaurant la Sonnerie

Geniet van dit exclusieve High Tea arrangement bij ons Kloosterhotel La Sonnerie. Ervaar de rust en sluit de drukte van alledag even helemaal buiten terwijl u geniet van de heerlijke hartige en zoete lekkernijen en diverse huisgemaakte producten die u tijdens deze middag geserveerd worden. Heerlijk om op deze manier met vrienden, familie of collega's de middag door te brengen. Bij mooi weer kunt u natuurlijk plaats nemen op een van onze sfeervolle terrassen.

P.P.P.A.: € 21,50
Aantal dagen: 1 dagdeel Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Geniet van dit exclusieve High Tea arrangement bij ons Kloosterhotel La Sonnerie. Ervaar de rust en sluit de drukte van alledag even helemaal buiten terwijl u geniet van de heerlijke hartige en zoete lekkernijen die u tijdens deze middag geserveerd worden. Heerlijk om op deze manier met vrienden, familie of collega's de middag door te brengen.

Dit arrangement bestaat uit: 

Afternoon Tea / High Tea

  • Sandwiches met kip, gerookte zalm en ardennerham, Quiche (hartig taartje), Scones, muffins en toast met huisgemaakte jams en room, zoete lekkernijen en diverse soorten Engelse thee.

De kosten voor onze High Tea bedragen €21,50 per persoon inclusief thee en koffie

Ontvangstmogelijkheden Afternoon Tea:

  • Prosecco per glas € 6.50
  • Kir Prosecco per glas € 6,50
  • Kir per glas € 5,50

Uitbreidingsmogelijkheden Afternoon Tea:

  • Zalmmootjes in romige saus € 5,00 p.p.
  • Dubbelgetrokken ossenstaartbouillon € 5,50 p.p.
  • Kalfspasteitje met bieslook € 6,50 p.p.

Voor gezelschappen onder de 8 personen kan de High Tea alleen in het weekend geboekt worden. Voor een groter gezelschap ook op door-de-weekse dagen.


U kunt dit arrangement online boeken en bij vragen ons een mail sturen via de Mail ons button.

 

 

 

 

 

Kloosterhotel La Sonnerie

Gevestigd in het voormalig klooster van de Zusters der Liefde. Van 1874 tot 1991 heeft deze orde het klooster in het centrum van Son en Breugel bewoond. De laatste nonnen zijn in 1993 vertrokken naar het moederhuis in het naburige Schijndel.
Vanaf 1991 tot 1993 is het klooster omgebouwd tot hotel, waarbij met name de 1e en 2e verdieping ingrijpend verbouwd is. Tijdens de verbouwing is getracht de oude sfeer van het klooster zoveel mogelijk in tact te laten. Dat ziet u met name aan de gangen, met de originele tegeltjes op zowel de vloer als aan de wand.

Opvallend van buiten, opvallend anders van binnen. De dikke muren van het robuuste gebouw weren geluiden van het hectisch leven buiten. Eenmaal binnen merkt u niets meer van het jachtige leven buiten. La Sonnerie is een oase van rust. Het hotel beschikt over 38 kamers, 3 verschillende conferentiezalen, een bar/lounge met open haard, brasserie en diverse terrassen. Onze hotelkamers zijn allen voorzien van ligbad en / of douche, toilet, telefoon, wekker, radio, televisie en internet.

Het Restaurant-Brasserie is dé ontmoetingsplek voor jong en oud, voor zakelijk en privé. Gevestigd in de oude meisjesschool waar de Zusters der Liefde jaren les hebben gegeven aan de meisjes uit het dorp. In deze fraaie hoge ruimte met gezellige bar voelt u zich direct thuis.  

In het zomerseizoen neemt u natuurlijk plaats op het ruime zon- en schaduwrijke terras aan het water. Een sfeervolle plek voor even koffie met gebak, maar ook voor "à la carte" uit de speciale brasserie-keuken

omgeving:

Op tien minuten gaans van het hotel is het heerlijk fietsen op de landelijke wegen, waarbij la Sonnerie u kunt helpen met fietsroutes gebruik makend van de fiets-knooppunten die door geheel Brabant lopen.

Een dagje Eindhoven behoort tevens tot de mogelijkheden. Eindhoven Centrum, op slechts 6 kilometer afstand, heeft veel te bieden: de Bijenkorf, het fraaie winkelcentrum De Heuvel Galarie, het Daf Museum, het Van Abbe museum voor moderne kunst, het Philips lichtmuseum, het Holland Casino, de mooie parken met in een daarvan het Prehistorisch Huis en tal van andere zaken.


Hotel Restaurant la Sonnerie heeft haar naam te danken aan de klokkentoren (klokgelui is 'sonnerie' in het Frans) én de ligging in het hart van Son. La Sonnerie is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters der Liefde. Opvallend van buiten, opvallend anders van binnen. 

De dikke muren van het robuuste gebouw weren geluiden van het hectische leven buiten.Gescheiden door een breed gazon ligt la Sonnerie direct aan de dorpsweg van Son.

Hotel Restaurant la Sonnerie behoort nog tot die hotels die gerund worden door een enthousiaste familie en medewerkers. Persoonlijke aandacht voor de gasten staat voorop. Wat dat betekent moet u ervaren. Het voelt als een tweede thuis waarbij niets wordt nagelaten om het u gemakkelijk te maken.

Ons restaurant, iedere dag van de week geopend, voor lunch en diner, is dé ontmoetingsplek voor jong en oud, voor zakelijk en privé. In deze fraaie hoge ruimte met gezellige bar voelt u zich direct thuis. Een sfeervolle plek voor even koffie met gebak, maar ook voor "à la carte" uit de speciale brasserie-keuken. In het zomerseizoen neemt u natuurlijk plaats op het ruime terras.

La Sonnerie beschikt over zalen voor feesten en evenementen, een schitterende trouwzaal en zakelijke conferentiezalen.

La Sonnerie als feestlocatie is anders, écht anders. Dit hotel-restaurant in hartje Son, 5 km. boven Eindhoven, is gehuisvest in een voormalig klooster. Opvallend van buiten, opvallend anders van binnen.

La Sonnerie beschikt over 38 prachtige kamers, voorzien van alle comfort, een riante bar / lounge, verschillende (vergader)zalen, zoals de voormalige kapel die omgetoverd is tot een ruime feest-, presentatie- en vergaderruimte, en een uitstekend Brasserie voor lunch en diner. Maar de belangrijkste voorziening blijft Gastvrijheid met een hoofdletter "G".  Dat staat voorop bij la Sonnerie.


Son en Breugel