Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

lasonnerie2__1491470790_637
lasonnerie3__1491470790_843
High-wine-b
High-wine-c

High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

Iets te vieren? Bijkletsen met vrienden, familie of collega’s? Gezellig een glas wijn drinken met lekkere hapjes? Als variatie op de high tea stellen wij de High Wine voor. Rond borreltijd komen de glazen wijn in combinatie met lekkere hapjes op tafel. High Wine verovert Nederland . Ook bij Hotel Restaurant la Sonnerie gaat deze trend niet onopgemerkt voorbij. Wij organiseren ieder weekend een High Wine waarbij u de smaaksensaties beleeft die door Chef Hans van de Loo en Vinoloog Marianne van den Hurk zijn samengesteld. Ontdek zelf hoe de combinatie van de smaak van wijn en gerechten elkaar aanvullen en versterken. Een ongekende ervaring...

P.P.P.A.: € 27,50
Aantal dagen: 1 dagdeel Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Verras uw vrienden, familie of collega's met een High Wine in onze Brasserie en geniet van de diverse huisgemaakte producten. Een middagvullende activiteit die overigens bij mooi weer kan verhuizen naar een van onze sfeervolle terrassen. Tevens een mooie invulling van uw vrijgezellenfeest of vriendinnenuitje

Geniet van deze High Wine, gereserveerd in onze Brasserie of bij mooi weer buiten op één van onze terrassen. Een middagvullende activiteit met een selectie van een drietal wijnen waarbij onze chef-kok Hans van de Loo drie verschillende afternoon delights heeft samengesteld.

De kosten voor onze High Wine bedragen € 27,50 per persoon

Ontvangstmogelijkheden High Wine:

Prosecco per glas € 6.50
Kir Prosecco per glas € 6,50
Kir per glas € 5,50

Uit te breiden met:

Extra gerecht € 8,50
Extra gerecht met bijpassende wijn € 12,50

 

 

Kloosterhotel La Sonnerie

Gevestigd in het voormalig klooster van de Zusters der Liefde. Van 1874 tot 1991 heeft deze orde het klooster in het centrum van Son en Breugel bewoond. De laatste nonnen zijn in 1993 vertrokken naar het moederhuis in het naburige Schijndel.
Vanaf 1991 tot 1993 is het klooster omgebouwd tot hotel, waarbij met name de 1e en 2e verdieping ingrijpend verbouwd is. Tijdens de verbouwing is getracht de oude sfeer van het klooster zoveel mogelijk in tact te laten. Dat ziet u met name aan de gangen, met de originele tegeltjes op zowel de vloer als aan de wand.

Opvallend van buiten, opvallend anders van binnen. De dikke muren van het robuuste gebouw weren geluiden van het hectisch leven buiten. Eenmaal binnen merkt u niets meer van het jachtige leven buiten. La Sonnerie is een oase van rust. Het hotel beschikt over 38 kamers, 3 verschillende conferentiezalen, een bar/lounge met open haard, brasserie en diverse terrassen. Onze hotelkamers zijn allen voorzien van ligbad en / of douche, toilet, telefoon, wekker, radio, televisie en internet.

Het Restaurant-Brasserie is dé ontmoetingsplek voor jong en oud, voor zakelijk en privé. Gevestigd in de oude meisjesschool waar de Zusters der Liefde jaren les hebben gegeven aan de meisjes uit het dorp. In deze fraaie hoge ruimte met gezellige bar voelt u zich direct thuis.  

In het zomerseizoen neemt u natuurlijk plaats op het ruime zon- en schaduwrijke terras aan het water. Een sfeervolle plek voor even koffie met gebak, maar ook voor "à la carte" uit de speciale brasserie-keuken

omgeving:

Op tien minuten gaans van het hotel is het heerlijk fietsen op de landelijke wegen, waarbij la Sonnerie u kunt helpen met fietsroutes gebruik makend van de fiets-knooppunten die door geheel Brabant lopen.

Een dagje Eindhoven behoort tevens tot de mogelijkheden. Eindhoven Centrum, op slechts 6 kilometer afstand, heeft veel te bieden: de Bijenkorf, het fraaie winkelcentrum De Heuvel Galarie, het Daf Museum, het Van Abbe museum voor moderne kunst, het Philips lichtmuseum, het Holland Casino, de mooie parken met in een daarvan het Prehistorisch Huis en tal van andere zaken.


Hotel Restaurant la Sonnerie heeft haar naam te danken aan de klokkentoren (klokgelui is 'sonnerie' in het Frans) én de ligging in het hart van Son. La Sonnerie is gevestigd in het voormalige klooster van de zusters der Liefde. Opvallend van buiten, opvallend anders van binnen. 

De dikke muren van het robuuste gebouw weren geluiden van het hectische leven buiten.Gescheiden door een breed gazon ligt la Sonnerie direct aan de dorpsweg van Son.

Hotel Restaurant la Sonnerie behoort nog tot die hotels die gerund worden door een enthousiaste familie en medewerkers. Persoonlijke aandacht voor de gasten staat voorop. Wat dat betekent moet u ervaren. Het voelt als een tweede thuis waarbij niets wordt nagelaten om het u gemakkelijk te maken.

Ons restaurant, iedere dag van de week geopend, voor lunch en diner, is dé ontmoetingsplek voor jong en oud, voor zakelijk en privé. In deze fraaie hoge ruimte met gezellige bar voelt u zich direct thuis. Een sfeervolle plek voor even koffie met gebak, maar ook voor "à la carte" uit de speciale brasserie-keuken. In het zomerseizoen neemt u natuurlijk plaats op het ruime terras.

La Sonnerie beschikt over zalen voor feesten en evenementen, een schitterende trouwzaal en zakelijke conferentiezalen.

La Sonnerie als feestlocatie is anders, écht anders. Dit hotel-restaurant in hartje Son, 5 km. boven Eindhoven, is gehuisvest in een voormalig klooster. Opvallend van buiten, opvallend anders van binnen.

La Sonnerie beschikt over 38 prachtige kamers, voorzien van alle comfort, een riante bar / lounge, verschillende (vergader)zalen, zoals de voormalige kapel die omgetoverd is tot een ruime feest-, presentatie- en vergaderruimte, en een uitstekend Brasserie voor lunch en diner. Maar de belangrijkste voorziening blijft Gastvrijheid met een hoofdletter "G".  Dat staat voorop bij la Sonnerie.


Son en Breugel