Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

uithof_kerst__1511984687_832
uithof_team_sneeuw__1511984688_889

Kerstdiner zonder overnachting

Zoals ieder jaar pakken wij bij De Uithof groots uit rondom kerst. Ook dit jaar zetten we de boom op en kleden het pand aan in op en top kerstsferen. Misschien ligt er wel een mooi cadeautje voor jou onder de boom? De Uithof pakt uit! Op 1e en 2e kerstdag kun je met de hele familie of met het gezin terecht voor een lekker, gezellig en sportief programma. Er zijn meerdere combinaties mogelijk met de activiteiten van De Uithof. De kids hoeven zich ook niet te vervelen, zij kunnen zich perfect vermaken in de KidsCorner.

P.P.P.A.: € 32,50
Aantal dagen: 1 dagdeel Mail ons! Kies datum en boek nu!!
P.P.P.A = Prijs (vanaf) per Persoon Per Arrangement.
Prijzen van arrangementen met overnachting zijn gebaseerd op
een 2-persoonskamer met 2 persoons bezetting op basis van beschikbaarheid!

Vragen of problemen bij het boeken? Mail ons, Of bel met 085-4836009.

Zoals ieder jaar pakken wij bij De Uithof groots uit rondom kerst. Ook dit jaar zetten we de boom op en kleden het pand aan in op en top kerstsferen. Misschien ligt er wel een mooi cadeautje voor jou onder de boom? De Uithof pakt uit!

Op 1e en 2e kerstdag kun je met de hele familie of met het gezin terecht voor een lekker, gezellig en sportief programma. Er zijn meerdere combinaties mogelijk met de activiteiten van De Uithof. De kids hoeven zich ook niet te vervelen, zij kunnen zich perfect vermaken in de KidsCorner.

Beleef een gegarandeerd witte kerst in De Uithof! 

Vanaf 17.00 uur serveren wij op aanvraag onze beroemde Steengrill de Noël. Indien u gebruik wenst te maken van een dinerprogramma, raden wij u aan vroegtijdig te reserveren via sales@deuithof.nl of via 070 – 309 96 49. Reserveren voor het diner kan vanaf 2 personen. 

U en uw gasten kunnen onbeperkt genieten van verschillende soorten vlees, vis, groentes, salades, wedges, brood en diverse sauzen. Als afsluiter serveren wij een heerlijk dessert inclusief koffie of thee!

U heeft hierbij keuze uit de volgende mogelijkheden en aanbiedingen: 
Prijzen voor kinderen gelden t/m 12 jaar, kids tot 5 jaar zijn gratis. 

Schaatsbaan
Schaatsbaantoegang + Steengrill                
Volwassenen   € 39,50 pp
Kinderen         € 29,50 pp 

Sneeuwbaan
2 uur sneeuwbaan toegang incl. materiaal + Steengrill 
Volwassenen   € 49,50 pp
Kinderen         € 39,50 pp 

Kartbaan
2 heats karten + Steengrill 
Volwassenen   € 49,50 pp
Kinderen         € 37,50 pp 

Klik op BOEK NU en reserveer uw kerstarrangement bij de Uithof.

Er is genoeg te doen in de accommodatie de Uithof, niet alleen tijdens de feestdagen maar het gehele jaar door.

Arrangemeneten en uitjes, voor een compleet dagje uit komt u naar de Uithof.


Accommodatie De Uithof in Den Haag, Zuid Holland. Entertainment voor jong en oud. Wat valt er niet te beleven? Voor een dagje uit met de familie, vrienden of collega's heeft deze groepsaccommodatie u zeker wat te biedden. SNEEUW, IJS, KARTEN, GAMES!! Wij bieden verschillende arrangementen, voor ieder wat wils. Alles onder 1 dak, vergaderen, teambuilding, dagje uit of dagje weg, kom naar de Uithof.

De Uithof is gelegen in Den Haag Zuid West en zeer gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg A4. Tevens is De Uithof bereikbaar met het interregionale netwerk ‘RandstadRail’.

De oorsprong van De Uithof ligt in 1970. Na lange besprekingen werd op 17 december 1970 de eerste paal geslagen van het Haagsche ijspaleis. Na intensieve inspanning van alle participanten werd op 2 januari 1973 De Uithof officieel geopend met een 400-meter baan en een ijshockeyhal.

In 2000 veranderde De Uithof van schaatscentrum in een veelzijdig sportcentrum. Het aanbod van De Uithof werd met een sneeuwbaan, kartbaan, klimwand, lasergamearena, airsoftarena en een sportschool uitgebreid. De Uithof is ook uitermate geschikt als vergaderlocatie.

Met trots mogen wij ons nummer 9 noemen van best bezochte Nederlandse dagattracties.


Jaap Edenweg 10, 2544 Den Haag