Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Senioren-uitjes

Resultaten 1 - 2 van 2
High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

Iets te vieren? Bijkletsen met vrienden, familie of collega’s? Gezellig een glas wijn drinken met lekkere hapjes? Als variatie op de high tea stellen wij de High Wine voor. Rond borreltijd komen de glazen wijn in combinatie met lekkere hapjes op tafel. High Wine verovert Nederland . Ook bij Hotel Restaurant la Sonnerie gaat deze trend niet onopgemerkt voorbij. Wij organiseren ieder weekend een High Wine waarbij u de smaaksensaties … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 27,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
High Tea arrangement Hotel restaurant la Sonnerie

High Tea arrangement Hotel restaurant la Sonnerie

Geniet van dit exclusieve High Tea arrangement bij ons Kloosterhotel La Sonnerie. Ervaar de rust en sluit de drukte van alledag even helemaal buiten terwijl u geniet van de heerlijke hartige en zoete lekkernijen en diverse huisgemaakte producten die u tijdens deze middag geserveerd worden. Heerlijk om op deze manier met vrienden, familie of collega's de middag door te brengen. Bij mooi weer kunt u natuurlijk plaats nemen op een van … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 21,50
Aantal dagen: 1 dagdeel

SENIOREN UITJES. LEUKE UITJES VOOR SENIOREN

Zoekt u leuke uitjes voor Senioren? Wij helpen u online en offline. Makkelijk vanuit uw luie stoel.

Een senioren uitje voor een geslaagd dagje uit boekt u via Arrangementen web offline of online.

Originele uitstapjes vind je in deze categorie met uiteenlopende arrangementen en activiteiten. Gewoon een bonte verzameling van verschillende uitstapjes, veelal ook met een groep voor een gezellig avondje uit of dagje uit. Omdat er voor het reserveren van deze verrassende en originele uitstapjes op deze website geen tussenkomst is van andere partijen boekt u hier via Arrangementenweb direct uw uitje zonder boekingskosten.

Een high Tea spreekt vooral aan bij de vrouwen, evenals een high Wine maar voor de mannen is er ook een high Beer tegenwoordig. Waarom de groep niet tijdelijk splitsen bij een grote groep van verschillende geslachten? Cultureel, er zijn tegenwoordig leuke culturele en originele uitjes te boeken voor een leuk dagje uit of avondje weg voor senioren.

Want vanaf welke leeftijd bent u senior te noemen? De ene voelt zich boven de 65st nog geen senior terwijl anderen zich al bij 55+ zo noemen. Ieder kiest zijn of haar eigen uitje wat bij hem/ haar past of bij de groep.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze en ideeën opdoen. U kunt selecteren op soorten van uitjes of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk uitje of accommodatie op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder.

Naast het geboden arrangement of uitje krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen en uitjes van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Daarnaast betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een uitstapje voor senioren. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u direct bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Via Arrangementenweb boekt u ook leuke arrangementen bij hotels en andere accommodaties, tijdens kerst of Pasen, in het weekend of gedurende de week. Via deze sites kunt uw ook leuke uitjes  regelen in de regio waar u verblijft. Zo kunt u uw arrangement verder aankleden met leuke dagjes uit.

Op Arrangementenweb een ruim en verrassend aanbod van originele uitjes voor senioren? Culinair, cultureel, actief, of juist lekker relaxen?

Arrangementenweb heeft eigenlijk wel voor ieder wat wils voor een leuk uitje voor senioren. Wij werken met verschillende aanbieders van uitstapjes in bijna elke regio. Komt u er online niet uit? Stuur ons dan een mail via de MAIL ONS optie en wij helpen u graag verder.

Maak een leuke en verrassende actiefoto van uw uitje met de senioren en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een arrangement of dagje uit. Like dan gelijk even de Facebook pagina.

Wij wensen u een gezellig en geslaagd uitje toe.