Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Teambuilding

Resultaten 1 - 1 van 1
Wilder Kaiser arrangement

Wilder Kaiser arrangement

Volop sneeuwpret voor iedereen. Een leuk idee voor een uitje? Oordeel zelf. Dit is het arrangement voor de doorgewinterde wintersporter! 2 uur genieten van sneeuwpret, skiën of snowboarden met eerst een heerlijk ontvangst en na afloop een diner naar keuze. Uiteraard is het voor de iets minder ervaren wintersporters ook mogelijk een les te reserveren. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 47,95
Aantal dagen: 1 dagdeel

TEAMBUILDING. TEAMBUILDING UITJES IN NEDERLAND

Een teambuilding uitje boeken met uw collega’s, bestuursleden of sport- of andere teams? Wij kunnen de juiste teamuitjes aanbieden in samenwerking met onze relaties voor een geslaagde teambuilding. Een team uitstapje is in eerste instantie bedoeld om de saamhorigheid te vergroten en het teamgevoel te versterken binnen een bepaalde groep mensen.

Boek via Arrangementenweb uw teambuilding online of offline zonder boekingskosten. Komt u er online niet uit of wilt u liever een persoonlijk contact vanwege overige wensen of verzoeken? Wij gaan een (uit)stapje verder en assisteren u graag. Laat het ons weten via de MAIL ONS optie bij de omschrijving, dan weten wij direct over welk dagje uit of arrangement het gaat en kunnen wij adequaat reageren. Op deze manier kunnen wij u goed helpen bij uw teambuilding dagje weg of avondje uit.

Uw teambuilding dag of event kan uit verschillende onderdelen bestaan. Als u met alleen maar dames op stap gaat zal de invulling er immers anders uitzien dan indien de groep alleen uit mannen bestaat. Een high beer zullen de heren liever hebben dan een high wine. Een workshop bob bons maken zal bijvoorbeeld weer populair zijn bij de dames i.p.v. bijvoorbeeld paintballen.

Een escape room of een tuktuk uitje ligt beide partijen weer wel. Zo is er eigenlijk wel voor ieder wat wils en anders stellen we wel iets voor.

In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op soorten van activiteiten of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuke teambuilding op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder. Naast het geboden arrangement of dagje weg krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen en uitjes van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een Dagje uit. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Maak een leuke actiefoto van uw teambuilding uitje en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een teamuitje. Like dan gelijk even de pagina.

Het team van Arrangementen web wenst u een leuke teambuilding toe.