Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Uitje

Resultaten 1 - 2 van 2
High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

Iets te vieren? Bijkletsen met vrienden, familie of collega’s? Gezellig een glas wijn drinken met lekkere hapjes? Als variatie op de high tea stellen wij de High Wine voor. Rond borreltijd komen de glazen wijn in combinatie met lekkere hapjes op tafel. High Wine verovert Nederland . Ook bij Hotel Restaurant la Sonnerie gaat deze trend niet onopgemerkt voorbij. Wij organiseren ieder weekend een High Wine waarbij u de smaaksensaties … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 27,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
High Tea arrangement Hotel restaurant la Sonnerie

High Tea arrangement Hotel restaurant la Sonnerie

Geniet van dit exclusieve High Tea arrangement bij ons Kloosterhotel La Sonnerie. Ervaar de rust en sluit de drukte van alledag even helemaal buiten terwijl u geniet van de heerlijke hartige en zoete lekkernijen en diverse huisgemaakte producten die u tijdens deze middag geserveerd worden. Heerlijk om op deze manier met vrienden, familie of collega's de middag door te brengen. Bij mooi weer kunt u natuurlijk plaats nemen op een van … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 21,50
Aantal dagen: 1 dagdeel

UITJE BOEKEN? UITJES & UITSTAPJES IN NEDERLAND.

Op zoek naar verrassende en originele uitjes?

Verrassende en originele uitjes en uitstapjes vind je in deze categorie met uiteenlopende arrangementen en activiteiten. Gewoon een bonte verzameling van verschillende uitjes, veel ook met een groep voor een gezellig avondje uit of dagje weg. Omdat er voor het reserveren van deze verrassende en originele uitjes op deze website geen tussenkomst is van andere partijen boekt u hier via Arrangementenweb direct uw uitje zonder boekingskosten.

Ga je op stap met een groep mensen of juist in klein gezelschap? In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze en ideeën opdoen. U kunt selecteren op soorten van activiteiten of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk uitje of accommodatie op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder.

Naast het geboden arrangement of uitje krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen en uitjes van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Daarnaast betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een uitje. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u direct bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Ook een verrassend uitje moet goed geregeld zijn. Maar wat gaan we doen? Culinair, cultureel, actief, sportief of juist lekker relaxen? Creatief, verrassend en spannend voor een geslaagd uitje. Varieer in het aanbod en kom iedereen een beetje tegemoet. Het voor iedereen altijd goed doen is erg moeilijk. Daarom een selectie van verrassende uitjes in Nederland

Arrangementenweb heeft eigenlijk wel voor ieder uitje een oplossing. Wij werken met verschillende aanbieders van arrangementen in bijna elke regio. Komt u er online niet uit? Stuur ons dan een mail via de MAIL ONS optie en wij helpen u graag verder.

Heeft u nog promotionele kleding nodig tijdens uw verrassende uitje? Hanova Textiles levert verrassende oplossingen. Sportkleding? Leuke bedrukkingen op uw kleding als advertentie teksten? In overleg met ons zusterbedrijf Hanova Textiles kunnen wij u voorzien van alle gewenste kleding en bedrukkingen.

Maak een leuke en verrassende actiefoto van uw uitje en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een arrangement of dagje uit. Like dan gelijk even de Facebook pagina.

Wij wensen u een gezellig en geslaagd maar vooral verrassend uitje.