Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Vriendinnenuitje

Resultaten 1 - 3 van 3
3-daags vriendinnen arrangement villa Vennendal

3-daags vriendinnen arrangement villa Vennendal

Lekker een weekend met vriendinnen eropuit. Genieten van de omgeving, gezellig met elkaar zijn in een huiselijke sfeer, een drankje nemen aan onze gezellige huisbar. Genieten van faciliteiten als tropisch zwembad en sauna,,.. U voelt zich vast direct thuis met ons speciale Vriendinnen arrangement. Wij kunnen dit arrangement aanpassen aan uw specifieke wensen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen. Wij staan graag voor u klaar. Lees meer...

Informatie arrangement
Prijs op aanvraag
Aantal dagen: 3
High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

Iets te vieren? Bijkletsen met vrienden, familie of collega’s? Gezellig een glas wijn drinken met lekkere hapjes? Als variatie op de high tea stellen wij de High Wine voor. Rond borreltijd komen de glazen wijn in combinatie met lekkere hapjes op tafel. High Wine verovert Nederland . Ook bij Hotel Restaurant la Sonnerie gaat deze trend niet onopgemerkt voorbij. Wij organiseren ieder weekend een High Wine waarbij u de smaaksensaties … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 27,50
Aantal dagen: 1 dagdeel
High Tea arrangement Hotel restaurant la Sonnerie

High Tea arrangement Hotel restaurant la Sonnerie

Geniet van dit exclusieve High Tea arrangement bij ons Kloosterhotel La Sonnerie. Ervaar de rust en sluit de drukte van alledag even helemaal buiten terwijl u geniet van de heerlijke hartige en zoete lekkernijen en diverse huisgemaakte producten die u tijdens deze middag geserveerd worden. Heerlijk om op deze manier met vrienden, familie of collega's de middag door te brengen. Bij mooi weer kunt u natuurlijk plaats nemen op een van … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 21,50
Aantal dagen: 1 dagdeel

VRIENDINNENUITJE, UITJES MET VRIENDINNEN

Een uitje met vriendinnen of met vrouwelijke collega’s ziet er meestal veel anders uit dan wanneer er ook mannen in het spel zijn. Vrouwen hebben nu eenmaal andere interesses en bezigheden. Met een vriendinnenuitje bedoelen wij natuurlijk ook een uitje met moeders en/of zussen…..Meer voor vrouwen zullen we maar zeggen. J

Een high tea is nog steeds een gewild uitje maar de high wine is sterk in opkomst. En wat dachten jullie van een leuke workshop? Via Arrangementenweb komt u vast en zeker op leuke ideeën voor een gezellig en vrouwelijk uitstapje. Ook voor vrijgezellenuitjes!

Boek via Arrangementenweb uw vriendinnenuitje en bekijk ook leuke overige activiteiten in de omgeving. Een fiets huren, waterfietsen of een scooter rijden. Een bezoek aan een museum? Boek het allemaal zonder boekingskosten via Arrangementenweb.

Komt u er online niet uit of wilt u liever een persoonlijk contact vanwege overige wensen of verzoeken? Wij gaan een (uit)stapje verder en assisteren u graag. Laat het ons weten via de MAIL ONS optie bij de omschrijving van het uitstapje, dan weten wij direct over welk uitje of arrangement het gaat en kunnen wij adequaat reageren. Op deze manier kunnen wij u goed helpen bij uw dagje weg of avondje uit met een aantal versnaperingen met uw vriendinnen.

Wij bieden nog veel meer arrangementen en dagjes uit. In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op soorten van activiteiten of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk dagje uit op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder. Naast het geboden arrangement of vriendinnenuitje krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen en uitjes van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een vriendinnenuitje. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en voor de zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u direct bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Maak een leuke foto van uw vriendinnenuitje en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een nieuw uitstapje met uw vriendinnen. Like dan gelijk even de Facebook pagina.

Het team van Arrangementen web wenst u een gezellig vriendinnenuitje.