Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Vrijgezellenfeest

Resultaten 1 - 3 van 3
Wilder Kaiser arrangement

Wilder Kaiser arrangement

Volop sneeuwpret voor iedereen. Een leuk idee voor een uitje? Oordeel zelf. Dit is het arrangement voor de doorgewinterde wintersporter! 2 uur genieten van sneeuwpret, skiën of snowboarden met eerst een heerlijk ontvangst en na afloop een diner naar keuze. Uiteraard is het voor de iets minder ervaren wintersporters ook mogelijk een les te reserveren. Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 47,95
Aantal dagen: 1 dagdeel
2-daags Whisky Arrangement Hotel-restaurant Veldenbos

2-daags Whisky Arrangement Hotel-restaurant Veldenbos

Bent u een echte Whisky liefhebber? Dan mag u dit speciale Whisky arrangement bij hotel Veldenbos op de Veluwe niet missen! Onze speciale Whiskybar De HeerenkameR is voorzien van een gezellige bar, comfortabele fauteuils, Chesterfield zithoek, een biljart en een darthoek. Wist u dat hier meer dan 175 soorten whisky's worden geschonken? Na afloop blijft u heerlijk overnachten in ons hotel en de volgende dag staat er een uitgebreid … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 58,90
Aantal dagen: 2
High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

High Wine arrangement Hotel-restaurant La Sonnerie

Iets te vieren? Bijkletsen met vrienden, familie of collega’s? Gezellig een glas wijn drinken met lekkere hapjes? Als variatie op de high tea stellen wij de High Wine voor. Rond borreltijd komen de glazen wijn in combinatie met lekkere hapjes op tafel. High Wine verovert Nederland . Ook bij Hotel Restaurant la Sonnerie gaat deze trend niet onopgemerkt voorbij. Wij organiseren ieder weekend een High Wine waarbij u de smaaksensaties … Lees meer...

Informatie arrangement
P.P.P.A. € 27,50
Aantal dagen: 1 dagdeel

VRIJGEZELLENFEEST. VRIJGEZELLENFEESTEN IN NEDERLAND

Vrijgezellenfeesten voor vrouwen en mannen! Wij bieden originele ideeen voor vrijgezellenfeesten voor dames en heren.....Of moeten we nog zeggen voor meisjes en jongens?

Vrijgezellenfeesten zijn er in heel veel vormen. De bekendste vrijgezellenfeesten zijn natuurlijk die feesten waar niet alle over verteld kan en mag worden maar het kan natuurlijk ook anders.

Eigenlijk moet de bruid of bruidegom in het teken staan van de avond en moet de ceremoniemeester rekening houden met zijn of haar wensen en meestal loopt het ook netjes af. Toch zien vrijgezellenfeesten voor vrouwen er anders uit dan die van de mannen.

Bij het Arrangementenweb doen we hard ons best om een zo compleet mogelijk vrijgezellenfeest aanbod te kunnen presenteren.

Bij ons heeft u de keuze uit een rustige, stijlvolle of relaxte dag en/of avond, lekker eten, een high wine, een beautyarrangement of een workshop.

Natuurlijk zijn er ook zat hilarische uitjes te boeken met een themadiner of met leuke activiteiten. Een high beer, bierarrangement of kroegentocht blijven populair bij de mannen.

Bij Arrangementenweb vindt u vrijgezellenuitjes en feesten door het gehele land. Bekijk ook leuke overige activiteiten in de omgeving. Een fiets huren, waterfietsen of een scooter rijden. Boek het allemaal zonder boekingskosten via Arrangementenweb.

Komt u er online niet uit of wilt u liever een persoonlijk contact vanwege overige wensen of verzoeken? Wij gaan een (uit)stapje verder en assisteren u graag. Laat het ons weten via de MAIL ONS optie bij de omschrijving van het uitstapje, dan weten wij direct over welk uitje of arrangement het gaat en kunnen wij adequaat reageren. Op deze manier kunnen wij u goed helpen bij uw dagje weg of avondje uit voor het vrijgezellenfeest.

Wij bieden nog veel meer arrangementen en dagjes uit. In het linker menu navigatie kunt u op alle websites fine tunen naar keuze. U kunt selecteren op soorten van activiteiten of op regio en desgewenst ook op prijs. Heeft u een leuk dagje uit op het oog? Klik dan door en kom op een pagina waar u een complete omschrijving aantreft van de betreffende aanbieder. Naast het geboden arrangement of vrijgezellenuitje krijgt u ook meer informatie over de aanbieder en de omgevingsinformatie. Overige arrangementen en uitjes van deze aanbieder kunt u er ook vinden.

Tevens betaald u via het Arrangementenweb geen BOEKINGSKOSTEN bij het boeken van een vrijgezellenuitje. Dat is wel fundamenteel anders dan bij de meeste overige sites op het internet. Hiermee is Arrangementenweb de meest aantrekkelijke boeking site voor de consument en voor de zakelijke markt. En…. Afrekenen doet u direct bij of met de aanbieder, dat is wel zo makkelijk.

Maak een leuke foto van uw vrijgezellenfeest ( voor zover mogelijk J) en plaats deze op de tijdlijn van het Arrangementenweb op Facebook en maak kans op het winnen van een nieuw uitstapje met uw vriendinnen of vrienden. Like dan gelijk even de Facebook pagina.

Het team van Arrangementen web wenst u een gezellig vrijgezellenfeest.