Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Klantenservice

De klantenservice van het Arrangementenweb is u graag van dienst.

U betaalt voor het maken van reserveringen via onze websites geen boekingskosten!

Via de button MAIL ONS bij de arrangementen kunt u ons een mail sturen met uw eventuele vragen en/of opmerkingen over het betreffende arrangement. Na ontvangst van deze mail gaan wij direct voor u aan het werk en zullen we u in ieder geval binnen 24 uur nader berichten.

Via de button BOEK NU kunt u het arrangement of uitje direct bij de accommodatie boeken. Het kan voorkomen dat de boekingslink met de accommodatie of hotel nog niet is geactiveerd. In dat geval ziet u een boekingsaanvraag welke u kunt invullen. Ook hiermee gaan wij direct aan de slag en zullen voor u de boeking in orde gaan maken. U ontvangt binnen 24 uur van ons een bevestiging en in deze gevallen ontvangt u ook een bevestiging van de acommodatie na ons akkoord.

Voor eventuele vragen en/ of opmerkingen kunt u ons tijdens kantooruren ook bellen via nummer 085- 4836009. Buiten kantooruren of wanneer de lijnen bezet zijn kunt u een bericht achterlaten. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk terug of nemen op een andere manier contact met u op.

In principe prefereren wij de communicatie te voeren via de e-mail, dit om misverstanden te voorkomen. Wij overwegen in de toekomst een chatfunctie.

De klantenservice van het Arrangementenweb kunt u benaderen voor alles websites van het Arrangementenweb en landing pagina's waarop de uitjes en arrangementen worden aangeboden.

Wij danken u dat u gebruik maakt van de mogelijkheden van onze websites en zien u graag terug bij een volgend bezoek. Vergeet u zich niet aan te melden voor onze nieuwsbrief?

Wij wensen u een geslaagd uitje en/of een fantastisch verblijf toe bij de gekozen accommodatie met een gekozen arrangement.

Met vriendelijke groet,

Het team van Arrangementenweb