Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Kleding

Kleding.jpg

Kleding kopen via de partner van Arrangementenweb.

Horeca-Kleding.jpgHanova Textiles heeft meer dan 15 gespecialiseerde webshops op het gebied van kleding met specialisaties in bedrijfskleding, promotionele kleding, casual kleding, sportkleding en kleding bedrukken hetgeen wij uitvoeren in eigen beheer en eigen drukkerij.

10% korting voor nieuwe klanten!

 

 

 

Poloshirt-met-opdruk.jpgAlle accommodaties, hotels en partycentra kunnen bij ons terecht voor al hun bedrijfskleding. Kleding voor de bediening, de schoonmaak, de receptie of het keuken personeel, Hanova Textiles regelt het allemaal. Wij werken samen met meer dan 20 gerenommeerde leveranciers met meer dan 200 merken zodat we iedereen en tegen elk budget u kunnen bedienen.

Promotionele kleding in de vorm van T-shirts, polo’s, jassen, petten leveren en bedrukken wij graag voor u. Een teamuitstapje met uw bedrijf, wij regelen voor u hippe kleding tegen budgetvriendelijke prijzen. Ook voor overige promotionele artikelen zoals paraplu’s, caps. Wij bedrukken alle promotionele artikelen zelf of in onze eigen drukkerij.

 

Gratis-Webshops.jpg

Extra geld verdienen voor uw vereniging of stichting? Een GRATIS webshop pagina die van alle gemakken is voorzien? Neem contact op met Hanova Textiles voor de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. Wij selecteren gezamenlijk uw collectie en verder heeft u er geen omkijken meer naar. Een nieuwe trend? De mensen kopen en een gedeelte van de winst vloeit terug naar uw vereniging of stichting.

 

 

 

Sport-man-en-vrouw.jpg

Sportkleding kopen? U zal verbaasd staan over onze collectie. Wij verkopen en bedrukken bijna alle soorten van sportkleding. Van hardloopkleding en fietskleding tot golfkleding en fitness kleding en dit alles tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bezoek onze sport webshops en oordeel zelf.

 

 

 

 

casual-man-en-vrouw.jpgCasual kleding kopen? Van strijkvrije overhemden en kostuums tot hoodies en gewatteerde jassen. Wist u dat wij de grootste collectie softshell jassen op internet aanbieden? Bekijk onderaan onze webshops een overzicht van alle casual kleding welke wij u kunnen aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.