Geen boekings kosten
Boek uw arrangement online of bel 085-4836009

Arrangementenweb. Achtergrond informatie Arrangementen web.

Het Arrangementenweb bestaat inmiddels ruim 10 jaar.

In het jaar 2000 begonnen als Transpromo met een bepaalde gedachtengang op het gebied van trefwoord domeinnamen. Doordat onze websites op het gebied van uitjes en arrangementen succesvol bleken te zijn hadden we destijds besloten om een meer pakkende handelsnaam te introduceren. Dat was de geboorte van het Arrangementenweb.

Onze eerste website was die van www.kerstarrangementen.nl al snel gevolgd door Pasen, Pinksteren, Oud en nieuw en op een gegeven moment hadden wij meer dan 15 specifieke arrangementen websites.

In een later stadium is toen ook www.groepsarrangementen.nl geintroduceerd met dagarrangementen, websites die meer gericht waren op uitjes met familie, vrienden en collega's. Deze website wordt in 2017 ook in een nieuw jasje gestoken.

Al onze websites krijgen een nieuwe look en feel en is de transformatie naar een boekingssite ingezet.

In de periode 2003 tot en met 2010 hebben wij het principe van een deelname fee gehandhaafd.

Vanwege persoonlijke redenen in combinatie met een mogelijkheid zijn alle websites en domeinnamen in het jaar 2000 beheerd door een ander bedrijf. Gedurende deze periode is er op het oude concept doorgeborduurd in combinatie met een affiliate mogelijkheid. In het jaar 2016 zijn alle domeinnamen en websites weer op het oude nest teruggekeerd.

Met een valse start, dit vanwege een verkeerde keuze van webdesigner, in de tweede helft van 2016 hernieuwd gestart en afscheid genomen van het oude bedrijfsbeleid.

Nu kunnen alle accommodaties en hotels hun arrangementen en uitjes GRATIS door ons laten plaatsen op onze websites en betaald men alleen bij een boeking. Eigenlijk hanteren wij momenteel het No Cure, No Pay principe en bijna elke deelnemer voelt zich hier prettiger bij.

Wij hanteren tevens een zeer budgetvriendelijke boekingscommissie en zo betalen de gasten bij ons ook GEEN BOEKINGSKOSTEN bij online boekingen. Tevens kunnen de gasten ons om assistentie vragen bij elk uitje of arrangement.

In 2017 zal het Arrangementenweb zich verder organiseren en ontwikkelen. De techniek is er klaar voor en ons team ook. Met nog steeds meer dan 200 recreatieve trefwoord domeinnamen kunnen wij ons goed onderscheiden van iedereen op het gebeid van uitjes en arrangementen.

Wij streven ernaar om de grootste aanbieder van Nederland te worden op het gebied van Arrangementen en uitjes en hopen dat u zich bij ons zal gaan aansluiten.

Aarzelt u niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn u graag van dienst.